reklama
Mała.czarna
Fanka BB :)
Marta bardzo mi przykro ale glowa go góry ❤ Wiemy co czujesz bo wiele z Nas ma to za sobą ale widać dalej probujemy Ty tez sie nie poddawaj :*po wizycie zaczęłam już konkretnie krwawić.. lekarz nic nie widzi. Dzisiaj powtarzałam betę, jeśli będzie ponad tysiąc to podejrzenie pozamacicznej jeśli mniej niż pierwsza beta, która wynosiła 290 to poronienie samoistne. Mam wizytę o godzinie 13. Musze się pogodzić ze stratą, mam dość obfite krwawienie, ból brzucha.. pozdrawiam dziewczyny. Życzę wam wszystkiego dobrego
Mała.czarna
Kurde ja bioe tylko tem femibion ale w sumiw nie badalam zelazaDziewczyny jeszcze bym chciała Was spytac czy przyjmujecie dodatkowo żelazo czy tylko jakis komplet witamin typu femibion? Wyszło mi w wynikach jeszcze ze mam mały niedobór żelaza i sie zastanawiam czy wystarczy brac to które jest w femibionie czy jeszcze coś dołożyć. Z moim lekarzem ciężko się skontaktować poza wizyta
Ariszka
Ja tez nia badalam samego żelaza tylko mam obniżone dwa parametry które świadczą o niedoborze żelaza. Robiłaś morfologie?Kurde ja bioe tylko tem femibion ale w sumiw nie badalam zelaza
Ja za Ciebie też [emoji106]Trzymam kciuki [emoji1307]
Dziewczyny ale miałam dzisiaj sen... Śniło mi się, że zaczęłam krwawić, bardzo...
Synka zaprowadziłam już do przedszkola, teraz pije kawę i planuje wybrać się do lasu zobaczyć czy znowu są grzybki trochę się wycisze Wam życzę miłego i spokojnego dnia
Vingag koniecznie mleczko z miodem i masłem i pod kołderkę. Zadzwoń do rodzinnego to przez teleporade da Ci zwolnienie. Powinnaś zostać w domu, wygrzać się i odpocząć zdrowia kochana
Synka zaprowadziłam już do przedszkola, teraz pije kawę i planuje wybrać się do lasu zobaczyć czy znowu są grzybki trochę się wycisze Wam życzę miłego i spokojnego dnia
Vingag koniecznie mleczko z miodem i masłem i pod kołderkę. Zadzwoń do rodzinnego to przez teleporade da Ci zwolnienie. Powinnaś zostać w domu, wygrzać się i odpocząć zdrowia kochana
Nie wiem czy "też" dotyczyło mojego wpisu czy ogólnie. Ale ja na szczęście nie jestem po stracie, mam już synka 2 letniegoI chyba tak najlepiej. A tez jestem po jednej stracie, ale się nie nakręcam, co ma być to będzie.
Jejku masakra też czas oczekiwania. Ja tez robiłam w diagnostyce i miałam wyniki po ok 3hA ja odebrałam wyniki tsh i pieknie spadlo z 3 na 2,19. I test obciążenia glukoza wyszedl na czczo 98 (norma do 92) a po godzinie i po dwóch sporo niżej niż norma także uspokoiłam się. Tak czy siak na czczo musze kontrolować. 7 października mam teleporade z diabetologiem. A jeszcze Wam cos powiem- wynikow wczorajszej bety nadal nie mam!! Gdyby nie to ze jestem skazana na ta Diagnostyke to bym juz tam więcej nie poszla[emoji90]
Oj nie pomogę. Ja na razie biorę tylko sam kwas foliowy. Jak potwierdzę dobry przyrost bety, to kupię jakiś zestaw witaminDziewczyny jeszcze bym chciała Was spytac czy przyjmujecie dodatkowo żelazo czy tylko jakis komplet witamin typu femibion? Wyszło mi w wynikach jeszcze ze mam mały niedobór żelaza i sie zastanawiam czy wystarczy brac to które jest w femibionie czy jeszcze coś dołożyć. Z moim lekarzem ciężko się skontaktować poza wizyta [emoji848]
reklama
Mała.czarna
Robilam z 2 miechy temu ale zrobie sobie jeszcze jutro bo dzis juz po sniadaniuJa tez nia badalam samego żelaza tylko mam obniżone dwa parametry które świadczą o niedoborze żelaza. Robiłaś morfologie?