reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

hej ;)
To dobrze, ze u Ciebie już spadło to TSH, ja tez muszę powtórzyć u siebie badania na początku grudnia, a do do kłucia to tez tak miałam jakieś 3 dni ;)
No to fajnie, że to normalne. Trochę się stresuje wizytą u ginekolog co mi powie, bo miesiąc stosuję luteinę i dhupaston i miałam skracającą się tą szyjkę macicy i troszkę plamiłam. Już od prawie miesiąca nie plemię wcale i apetyt już mi bardziej dopisuje więc myślę, że źle nie będzie 🙂. Zawsze to jednak obawy są...

reklama
Ja bym bardzo chciała dziewczynkę i jakieś takie mam przeczucie, że będzie :) natomiast ginekolog powiedział mi, że na razie może mi potwierdzić to na 50% 😅 Mam nadzieję, że za tydzień już się dowiem :)

Ja bym bardzo chciała dziewczynkę i jakieś takie mam przeczucie, że będzie :) natomiast ginekolog powiedział mi, że na razie może mi potwierdzić to na 50% 😅 Mam nadzieję, że za tydzień już się dowiem :)
Ja tak samo zupełnie inaczej się czuje jak na synka i inne smaki mam np. teraz mam ochotę na lody A najlepiej smakują mi nesquik A przy synu tylko kwaśne A najlepiej to śledzie. Teraz patrzeć nie mogę na śledzia 🙂

Mam do was dziewczyny pytanie, 4.12 mam kolejną wizytę u ginekologa, na badaniach krwi już byłam tj wszystkie te podstawowe, przy pierwszej wizycie miałam USG domaciczne, 14 USG płodu, czy powinnam mieć jeszcze jakieś badania ? Chce z obić badanie odpłatne na wady genetyczne, wiem że nie jest refundowane- czy mój ginekolog musi i tak dać skierowanie czy po prostu mam się udać na badanie jeśli tak to jak takie badanie wygląda i w jakie miejsce powinnam się udać :) będę wdzięczna za podpowiedź

reklama
Do góry