reklama
Ja mialam tsh 3.08 i dostałam euthyrox 25 i po 2tyg brania tsh spadlo do ok 1. Ale nadal biore tą samą dawkeMam pytanie do czerwcowych mam. Może któraś coś poradzi. Na badaniach krwi TSH wyszło mi 3.040. Nie byłam jeszcze u gina z tym ale zastanawiam się czy to już jest dużo za dużo czy może jeszcze nie. Może ktoś miał taki problem lub się coś na ten temat.
Musiałam odebrać osobiścieMialas dostep do wyniku online? Czy trzeba odebrac osobiście? Pytam bo ja mam ponad 100 km wiec ciężko z odbiorem osobistym, wolałabym poczta albo online
ikkonna
Fanka BB :)
Mogą być, ja jak brałam to w pewnym momencie myślałam, że wody mi odchodzą i prędko do lekarza. Przy luteinie oczywiście dopochwowo miałam ogrom wydzieliny. Musiałam wkładki nosić bo inaczej że trzy czy cztery razy dziennie bieliznę zmieniałam.Mam pytanie czy przy luteine mogą ciągle być upławy? Biorę też jeszcze 2x dziennie dhupaston bo mam tą skracającą szyjkę. I niestety cały czas dziwne bóle brzucha i ciągłe wzdęcia.
Ale jak upławy mają nieprzyjemny zapach czy dziwny kolor to raczej infekcja.
Kolor raczej jest normalny i zapach też więc myślę, że to po luteine dziękuję za odpowiedźMogą być, ja jak brałam to w pewnym momencie myślałam, że wody mi odchodzą i prędko do lekarza. Przy luteinie oczywiście dopochwowo miałam ogrom wydzieliny. Musiałam wkładki nosić bo inaczej że trzy czy cztery razy dziennie bieliznę zmieniałam.
Ale jak upławy mają nieprzyjemny zapach czy dziwny kolor to raczej infekcja.
ikkonna
Proszę, zawsze jak coś niepokoi to lepiej sprawdzić u lekarzaKolor raczej jest normalny i zapach też więc myślę, że to po luteine dziękuję za odpowiedź
A widzisz, mi powiedzieli, że mam sprawdzać mailaMusiałam odebrać osobiście
BosaStopa87
Dzisiaj mam wizytę u endokrynologa. Teraz widze, że tsh się obniżyło, ale mam ft4 poniżej normy. Ciekawe co powie lekarz
nice-girl
Ja też miałam wynik 3 tygodnie temu TSH 3.01 Lekarz to olał. Męczyło mnie to jednak i dziś poszłam sobie ponownie zbadać, żeby sprawdzić jaki poziom i czy przypadkiem nie urósł i zamierzałam sama pójść do Endo. Zrobiłam dziś to badanie i wynik TSH 1,6 No i sama nie wiem, czy jakiś wtedy wynik zakłamany wyszedł, czy też to był chwilowy wzrost i teraz samo wróciło do normy. Wcześniej nie miałam nigdy problemów z tarczycą.Kochana ja miałam podobne tsh, dostałam od endokrynologa euthyrox 25 i 50, kazał brać na zmianę, natomiast nie robiłam jeszcze badań na ponowny poziom tsh wiec nie wiem czy już mi się unormowało
reklama
1992Paula1992
Zaciekawiona BB
Ja miałam w sumie podobnie, bo tez powtórzyłam badanie tsh i tez mi zmalało do 2,16, ale mimo wszystko endokrynolog kazał brać te dawki i co miesiąc robić badania na tsh
Ja też miałam wynik 3 tygodnie temu TSH 3.01 Lekarz to olał. Męczyło mnie to jednak i dziś poszłam sobie ponownie zbadać, żeby sprawdzić jaki poziom i czy przypadkiem nie urósł i zamierzałam sama pójść do Endo. Zrobiłam dziś to badanie i wynik TSH 1,6 No i sama nie wiem, czy jakiś wtedy wynik zakłamany wyszedł, czy też to był chwilowy wzrost i teraz samo wróciło do normy. Wcześniej nie miałam nigdy problemów z tarczycą.