ikkonna
Fanka BB :)
Każdy marketowy ser pleśniowy, czy biedronkowa czy lidlowskie jest chyba z mleka pasteryzowanego, Turek chyba też ma.Wiem wiem, ale jeszcze nie natknelam sie na taki. Mozecie mi podpowiedziec gdzie kupujecie
Boisz się jeść łososia? Fakt że lepiej go nie jeść bo to sama chemia i cholera wie co ale mamy też naszego łososia jurajskiego. Polecam, my kupujemy. Lub faktycznie dziki łosoś.Ooo dzięki, poczytałam [emoji3526] właśnie na takiego najzwyklejszego Matjasa mam ochotę. W poprzedniej ciąży jadłam i nawet się nad tym nie zastanawiałam [emoji85]
Obetre sobie tym śledziem łzy za łososiem [emoji6]
Współczuję, ja też wracam od wtorku do pracy po macierzyńskim i urlopie i się zastanawiam co mnie czeka. Co prawda to firma samochodowa a ja tam jestem grafikiem no ale znów w ciąży jestem, trzy osoby od nas już w domu po testach i czekają na wynik. A mają objawy.No i zlapalam dola. Zamykaja nas od pon. Pracuje w sieci telekomunikacyjnej w galerii. Myslalam ze do stycznia popracuje, budujemy sie, dziecko w drodze a praca targetowa. Naprawdę jestem zalamana. Co w tym kraju sie wyprawia.
Ale nic, zdrowie najważniejsze
A to co rząd robi to masakra. Naszym kosztem, Ci co chorzy powinni w domu siedzieć a reszta pracować bo nasza gospodarka tego nie udźwignie. Mnóstwo ludzi straci pracę ...