Mój mąż ma urodziny w dzien mamy, więc też myślę że byłoby super, Ale jednak z drugiej strony to byłoby 16 dni przed terminem, więc trochę za wcześnie [emoji23]Mój sie cieszył ze bedzie juz maluszek na pierwszy Dzien Ojca a ja tak licze ze moze urodze na Dzien Mamy
reklama
Tydzien temu bylo 970 dzis 11 tysiecy?Więc tak beta 11 tysięcy ale progesteron spadł z 19 na 15
Dokładnie tak
Tydzien temu bylo 970 dzis 11 tysiecy?
Troche lepiej by to wygladalo jak sie robi bete co drugi dzien bo wtedy dokladnie widac przyrost no ale chyba miesci sie w normie ale jak progesteron spadl to raczej trzeba luteine badz duphastonDokładnie tak
Mam podobnie. Tzn ja niby jestem głodna, ale na nic nie mam ochoty, nawet moje ulubione rzeczy mi nie smakująDziewczyny macie apetyt teraz? Ja jestem prawie w 8 tygodniu ciąży i nie mam smaku na nic. Nawet nie mogę patrzeć na jedzenie. Jem bo wiem, że muszę a nie, że mi smakuje lub potrzebuje. Staram się jeść mniej A częściej, ale nie mogę bo zaraz mnie mdli jak zjem.
Zrobiłam dzisiaj bo lekarz kazał bo plamienie było z tydzień temu zrobiłam co dwa dni i było 313 A po dwóch dniach 970
Troche lepiej by to wygladalo jak sie robi bete co drugi dzien bo wtedy dokladnie widac przyrost no ale chyba miesci sie w normie ale jak progesteron spadl to raczej trzeba luteine badz duphaston
Sandra2307
Fanka BB :)
Właśnie mnie uświadomiłaś ile też będę musiała wydać.. Masakra idę po wypłacieU mnie wyszlo bardzo podobnie nie wiem czy mam robic grupe krwi, bo mam karte dawcy krwi z grupa wyrobiona i niby lekarz mi nie znanaczył, ale rozmawialam z kolezanka i mowila, ze musi byc podpieta kartka do tej ksiazeczki ciazowej, wiec chyba zrobie
Karolina_karolina
Jeju... dla mnie woda 37° to jak zimna... przestałam brać swoje mega gorące kąpiele, ale chyba od dzis przerzuce sie na prysznic o rany... gleboka depresja mnie czeka, bo nienawidze prysznica...Woda nie może przekraczać 37 stopni podobno ja biorę kąpiel czasem ale leję chłodniejszą wodę niż przed ciążą
No nie? Ja ostatnio zostawilam w alabie 320zl i myslalam, ze to duzo glupia ja hahahahaWłaśnie mnie uświadomiłaś ile też będę musiała wydać.. Masakra idę po wypłacie
reklama
Mała.czarna
Ja tak mam. Rano nie umiem się zmusić do jedzenia, to co uwielbiałam w ogóle mi nie smakuje. Ja jestem typowym mięsożerca a teraz nie tkne :/Dziewczyny macie apetyt teraz? Ja jestem prawie w 8 tygodniu ciąży i nie mam smaku na nic. Nawet nie mogę patrzeć na jedzenie. Jem bo wiem, że muszę a nie, że mi smakuje lub potrzebuje. Staram się jeść mniej A częściej, ale nie mogę bo zaraz mnie mdli jak zjem.