reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Ja w poprzedniej ciąży miałam już widoczny brzuszek w 12 tygodniu. Był dość spory.
Teraz jestem na początku to jest 5 tydzień końcówka i brzuch mam ale to raczej wynika że zwolnień pracy jelit niż z fasolki ;)
Mi brzuszek też strasznie wypchnęło ale to na 100 wzdecia są okropne i chyba zatrzymuje mi się już woda 😐 już mi się wydaje że jakaś duża się zrobiłam a należę do osób szczupłych. Mam nadzieję że to wszystko się ustabilizuje w poprzednich ciazach nie mialam aż takiego problemu z perystaltyka jelit

Mi też juz brzuch wywalilo. Trzecia ciąża to szybko widać. Wszystko już rozciągnięte. Zwłaszcza wieczorem mam brzuch okrągły, zapewne od wzdęć😉

Ja jak miałam usg w 6t4d to było widać już serduszko pięknie 😊

Ja dojrzałam do myśli o L4. Planuje dziś zadzwonić do lekarza i poprosić o zwolnienie na tydzień. Muszę odpocząć, bo nie mam już siły. Przyjmuje po południu, mam nadzieję że mi da.

Tez kochane dzisiaj wizytuję, ale o 19.40. Modlę się dosłownie, żeby było widać serduszko. Ale trzymam za nas wszystkie kciuki ❤️❤️

Miała któraś z was mdłości które już ustąpiły ? 😊
Ja jutro na 9.30 mam wizytę i już przeżywam to co ty chciałam żeby umówił mnie wcześnie z rana bo te późne godziny by mnie wykończyły

Matko ja muszę się zebrać bo w domu taki bałagan na szczęście taki do ogarnięcia w godzinę bo wszędzie ciuchy itd 😂 ale muszę zrobić ze 3 prania bo nie mam już w czym chodzić no i chodzi za mną fasolka po bretońsku wiec o 12 idę na łowy! 😂
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i miłego dnia!

Ja też już mam ciążowy brzuszek, wiem że to ciążowy, bo widzę w którym miejscu jest uwypuklony. W sumie szybko mi się ukazał. Jutro zaczynam 10t0d, czyli jak niektórzy tu liczą 11 tydzień [emoji86] Ja miałam leniwą niedzielę, synek miał drzemkę 3 godzinną w południe, dał w końcu trochę odpocząć, oczywiście też spałam [emoji85] Ale dziś już wstał z katarem [emoji17] A od czwartku mąż był przeziębiony.

reklama
GTA V czasem grywam online, ale niedawno zaczelam w Tomb Rider grać i mega się wkręciłam [emoji16][emoji16] na wiedźmina się czaje [emoji87]
Która część Tomb Ridera? :)

Mi zostało 11 dni do pierwszej wizyty...[emoji6]
O mamo, sporo.

Ja !!! Jeszcze ja nie gram 😁😁 powiem szczerze że nigdy nie lubiłam grać na konsoli czy kompie. Nawet jako dziecko czy nastolatka 😉 do tej pory lubię grać w karty albo jakaś planszowke, chociaż teraz gramy z synem 🙂 ale też są emocje 😁 a tak to bardzo lubię czytać, tylko teraz jak tylko wezmę książkę do ręki to się kończy migreną. Ale codziennie z synem co najmniej półgodziny czytamy przed snem, chyba że ktoś pierwszy odpadnie i zaśnie 🥰
Super jest takie wspólne czytanie :) bardzo bym chciała żeby moja córka lubiła czytać. Póki co uwielbia bajeczki, ale ma dopiero 1.5roku więc różnie może być ;)

Ja na 11:30. To będzie dopiero 6+5 według OM a owu była w 17 dniu cyklu i boję się, że jeszcze nie będzie serduszka i będę panikować [emoji85]
Jak jeszcze nie będzie serduszka to się nie stresuj na zapas, bo ma jeszcze czas :) ale myślę że już będzie ;)

Ja też już mam ciążowy brzuszek, wiem że to ciążowy, bo widzę w którym miejscu jest uwypuklony. W sumie szybko mi się ukazał. Jutro zaczynam 10t0d, czyli jak niektórzy tu liczą 11 tydzień [emoji86] Ja miałam leniwą niedzielę, synek miał drzemkę 3 godzinną w południe, dał w końcu trochę odpocząć, oczywiście też spałam [emoji85] Ale dziś już wstał z katarem [emoji17] A od czwartku mąż był przeziębiony.
Taki teraz głupi czas na choroby niestety... trzeba przetrwać

@Domi_Polka widzę ze już zmieniłas ;) chętnie pomogę ;)

Do góry