Mała.czarna
Fanka BB :)
A rozumiem rozumiem. Współczuję ale wierzę że wytrzymaszTak, musze,bo glukozę mam ponad normę w ciąży...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A rozumiem rozumiem. Współczuję ale wierzę że wytrzymaszTak, musze,bo glukozę mam ponad normę w ciąży...
@roki_1991 0isala ze jest chętna@aga.i.nieszka
@BabyDream27
@Sliim
@grope_
@olalalauk
@Unanime
@anka87906
@Ania.Wiosenka
@Domi_Polka
@Boa87
@dory
@Asteria84
@Magic_87
@Sasidi
@Vici32
@Eyen
@Karolina_karolina
@Starlights
@Mała.czarna
@Wiktoria_22
@OlaFasola89
@A1990
@Gocha291991
@xnightfall94
@roki_1991
@Nika91
@blondi87
@Antoniolo
@amanda2903
@karola_s
@Karla333
@malinka08
@Karolina04
@readerle
@Dodulina20
@Dee_
@Juustiik2607
@KasiaKasienka30
@Gusia92
@liska_94
@Niesia90
@Ynk
@mama_dwojki
@nice-girl
@Picholka90
@mimi00
@ZachwyconaA
@33latka
@Vingag
@tina35
@olagie
@Dj_angel89
@Mmmalina88
@ikkonna
@Adziunia
@*Agnes
@Anita1989
Kogo nie ma to proszę się odezwać. Dziś wysyłam listę do aniaslu. Jako, że mała.czarna zrezygnowała z moderatora kto chętny ????
Mi brzuszek też strasznie wypchnęło ale to na 100 wzdecia są okropne i chyba zatrzymuje mi się już woda już mi się wydaje że jakaś duża się zrobiłam a należę do osób szczupłych. Mam nadzieję że to wszystko się ustabilizuje w poprzednich ciazach nie mialam aż takiego problemu z perystaltyka jelitJa w poprzedniej ciąży miałam już widoczny brzuszek w 12 tygodniu. Był dość spory.
Teraz jestem na początku to jest 5 tydzień końcówka i brzuch mam ale to raczej wynika że zwolnień pracy jelit niż z fasolki
Mnie nie ma@aga.i.nieszka
@BabyDream27
@Sliim
@grope_
@olalalauk
@Unanime
@anka87906
@Ania.Wiosenka
@Domi_Polka
@Boa87
@dory
@Asteria84
@Magic_87
@Sasidi
@Vici32
@Eyen
@Karolina_karolina
@Starlights
@Mała.czarna
@Wiktoria_22
@OlaFasola89
@A1990
@Gocha291991
@xnightfall94
@roki_1991
@Nika91
@blondi87
@Antoniolo
@amanda2903
@karola_s
@Karla333
@malinka08
@Karolina04
@readerle
@Dodulina20
@Dee_
@Juustiik2607
@KasiaKasienka30
@Gusia92
@liska_94
@Niesia90
@Ynk
@mama_dwojki
@nice-girl
@Picholka90
@mimi00
@ZachwyconaA
@33latka
@Vingag
@tina35
@olagie
@Dj_angel89
@Mmmalina88
@ikkonna
@Adziunia
@*Agnes
@Anita1989
Kogo nie ma to proszę się odezwać. Dziś wysyłam listę do aniaslu. Jako, że mała.czarna zrezygnowała z moderatora kto chętny ????
Ja jutro na 9.30 mam wizytę i już przeżywam to co ty chciałam żeby umówił mnie wcześnie z rana bo te późne godziny by mnie wykończyłyTez kochane dzisiaj wizytuję, ale o 19.40. Modlę się dosłownie, żeby było widać serduszko. Ale trzymam za nas wszystkie kciuki
Miała któraś z was mdłości które już ustąpiły ?
Która część Tomb Ridera?GTA V czasem grywam online, ale niedawno zaczelam w Tomb Rider grać i mega się wkręciłam [emoji16][emoji16] na wiedźmina się czaje [emoji87]
O mamo, sporo.Mi zostało 11 dni do pierwszej wizyty...[emoji6]
Super jest takie wspólne czytanie bardzo bym chciała żeby moja córka lubiła czytać. Póki co uwielbia bajeczki, ale ma dopiero 1.5roku więc różnie może byćJa !!! Jeszcze ja nie gram powiem szczerze że nigdy nie lubiłam grać na konsoli czy kompie. Nawet jako dziecko czy nastolatka do tej pory lubię grać w karty albo jakaś planszowke, chociaż teraz gramy z synem ale też są emocje a tak to bardzo lubię czytać, tylko teraz jak tylko wezmę książkę do ręki to się kończy migreną. Ale codziennie z synem co najmniej półgodziny czytamy przed snem, chyba że ktoś pierwszy odpadnie i zaśnie
Jak jeszcze nie będzie serduszka to się nie stresuj na zapas, bo ma jeszcze czas ale myślę że już będzieJa na 11:30. To będzie dopiero 6+5 według OM a owu była w 17 dniu cyklu i boję się, że jeszcze nie będzie serduszka i będę panikować [emoji85]
Taki teraz głupi czas na choroby niestety... trzeba przetrwaćJa też już mam ciążowy brzuszek, wiem że to ciążowy, bo widzę w którym miejscu jest uwypuklony. W sumie szybko mi się ukazał. Jutro zaczynam 10t0d, czyli jak niektórzy tu liczą 11 tydzień [emoji86] Ja miałam leniwą niedzielę, synek miał drzemkę 3 godzinną w południe, dał w końcu trochę odpocząć, oczywiście też spałam [emoji85] Ale dziś już wstał z katarem [emoji17] A od czwartku mąż był przeziębiony.