reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
cześć dziewczyny! Ja po wizycie. Wszystko dobrze, lekarz nazwał moja fasolkę kurczaczkiem i zrobił 4 piękne zdjęcia [emoji4]
Ale prawdopodobnie termin będzie jednak na lipiec, bo ciąża jest tydzień młodsza niż według om [emoji6] jednak dobrze mi tu z wami, zadomowiłam się [emoji3]
Pokazuj swojego kurczaczka!! [emoji846]

Dziewczyny, cały dzień Was czytam i nie mogę skończyć :D wiecznie coś.. ja w dalszym ciągu nie otwieram lodówki, dzisiaj zakupiłam kilka gotowców w biedronce, bo ciężko mi coś robić w kuchni bez odruchu wymiotnego :c.
co do wątku prywatnego, może na początku dać każdemu szansę? A w miarę robić czystki? Nie każdy ma czas codziennie pisać, a czasem nawet się czyta, ale nie ma co napisać .

W Kielcach. Prywatny gabinet, nie klinika. Nie mam pojęcia ile bierze Genomed, wiem że wysyła do nich. Jest jednym z lepszych lekarzy jeśli chodzi o moje miasto, może dlatego ma inną cenę i może też dlatego namawia każdą pacjentkę.

O, tez jestem z Kielc 👍 Jaki to lekarz ?
Przepraszam, że tak późno, ale zajechaliśmy jeszcze na cmentarz i dopiero jestem w domu.

Jest kropek!! Do tego z bijącym serduszkiem [emoji3590] ciąża kilka dni młodsza według USG 6+1, termin na 24.06. Odetchnęłam, chwilowo jestem spokojna [emoji846] kolejna wizyta 20.11 o 15.30 [emoji846]Zobacz załącznik 1194573
Gratulacje !! ❤️❤️

Dziewczyny, cały dzień Was czytam i nie mogę skończyć :D wiecznie coś.. ja w dalszym ciągu nie otwieram lodówki, dzisiaj zakupiłam kilka gotowców w biedronce, bo ciężko mi coś robić w kuchni bez odruchu wymiotnego :c.
co do wątku prywatnego, może na początku dać każdemu szansę? A w miarę robić czystki? Nie każdy ma czas codziennie pisać, a czasem nawet się czyta, ale nie ma co napisać .
No nie do końca. Nie wrzucimy na prywatny kogoś kto pisze od wczoraj albo napisał raptem 5 postów 😊

Kurde mylam wlasnie plyte gazowa i jak szorowalam kropelka mała plynu wpadła mi do oka :/ od razu wyplukalam ale już się stresuje :/ chyba juz dostaje do głowy:(
A czym to mylas? Jakąś mocną chemią czy zwyklym plynem do naczyń?? Kropelka na pewno nie zaszkodzi, zwłaszcza jak od razu wyplukalas ;)

Zjadłam prawie całą tabliczkę mocno gorzkiej czekolady i chyba o to mi chodziło :D tylko nie mam pomysłu co jutro zrobić na obiad :p

A czym to mylas? Jakąś mocną chemią czy zwyklym plynem do naczyń?? Kropelka na pewno nie zaszkodzi, zwłaszcza jak od razu wyplukalas ;)

Zjadłam prawie całą tabliczkę mocno gorzkiej czekolady i chyba o to mi chodziło :D tylko nie mam pomysłu co jutro zrobić na obiad :p
Takim naturalnym płynem do mycia kuchni z Lidla

reklama
Naprawdę warto kupować ten segregator od mamy ginekolog?
Wszystkie wizyty zapisuję w telefonie, a ew. dokumenty, papiery w teczce i zastanawiam się czy warto wydać tyle pieniędzy na segregator, czy to bardziej ciekawy ale zbędny gadżet
Uwielbiam gadżety, ale ja tego nie kupowałam. Koleżanka miała, ja nie widzę w tym fenomenu. O wizytach przypomina telefon albo SMS, poza tym ile ich jest? Przecież nie miliard. Wyniki badań mam na portalu plus w teczce z kliniki. Całość w segregatorze w domu, a chodzę z sama karta ciąży na wizyty przecież.

Do góry