reklama
No oczywiście, ale chodziło mi o to, że napisałaś że chciałabyś zrobić nifty w tej sytuacji jaka nastała teraz w Polsce. O to mi chodziło co zmieni teraz akurat niftyBędę wiedziała czy moje dziecko jest zdrowe?? Bez robienia amniopunkcji? No nie wiem co zmieni. Zastanawiam się nad tym. Nie wiem czy w ogóle mam kase na takie badanie. Muszę obgadać to z partnerem.
Mała.czarna
Fanka BB :)
W jakim sensie oceniam? Czy chodzic czesto czy ograniczać czy chodzi ci o to jak się zachowują w przychodniach?Dziewczyny a jak oceniacie wizyty u lekarza w obecnej sytuacji?
Dziewczyny witam się choć jestem nie ukrywam,zestresowana. Mam już poronienia za sobą dlatego boję się już wszystkiego. Dzisiaj mam 39 dc, test pozytywny, beta z dziś 313, owulacje miałam prawdopodobnie około 20 dc. Nie wiem czy to nie za mało. Wiem że liczy się przyrost, zrobię bete w poniedziałek, ale stresuje sie
W jakim sensie?
No siema kumpelko [emoji2956]
W obecnej sytuacji zakazu aborcji miałam na myśli, taka wiedza pozwoliłaby mi i innym dziewczynom podjąć decyzję o ewentualnym wyjeździe za granicę.Dziewczyny a jak oceniacie wizyty u lekarza w obecnej sytuacji?
No oczywiście, ale chodziło mi o to, że napisałaś że chciałabyś zrobić nifty w tej sytuacji jaka nastała teraz w Polsce. O to mi chodziło co zmieni teraz akurat nifty
Dziewczyny witam się choć jestem nie ukrywam,zestresowana. Mam już poronienia za sobą dlatego boję się już wszystkiego. Dzisiaj mam 39 dc, test pozytywny, beta z dziś 313, owulacje miałam prawdopodobnie około 20 dc. Nie wiem czy to nie za mało. Wiem że liczy się przyrost, zrobię bete w poniedziałek, ale stresuje sie
U mnie bez zmian w stosunku do pierwszej ciążyDziewczyny a jak oceniacie wizyty u lekarza w obecnej sytuacji?
Siemanko [emoji3059][emoji7][emoji8]
W jakim sensie? W obecnej sytuacji zakazu aborcji miałam na myśli, taka wiedza pozwoliłaby mi i innym dziewczynom podjąć decyzję o ewentualnym wyjeździe za granicę.
Domi_Polka
Ale też nie do końca rozumiem serio [emoji23] jak zrobisz usg prenatalne (chyba że i tego zabronią), to też przy ewentualnych wadach będziesz mogła jechać za granicę. Chyba że chodzi Ci o to, że nifty da Ci tą wiedzę szybciej czy co? (Nie wiem kiedy się robi)W jakim sensie? W obecnej sytuacji zakazu aborcji miałam na myśli, taka wiedza pozwoliłaby mi i innym dziewczynom podjąć decyzję o ewentualnym wyjeździe za granicę.
reklama
ikkonna
Na czerwiec z OM dziś jest 4+3. U gina nie byłam jeszcze muszę dopiero zadzwonić i się umówić.A na kiedy dokładnie masz termin?
No jak wyglądają procedury, czy coś lekarze mówią przydatnego odnośnie covid i ciąży.W jakim sensie oceniam? Czy chodzic czesto czy ograniczać czy chodzi ci o to jak się zachowują w przychodniach?