Mała.czarna
Fanka BB :)
Dziekuje kochana ❤Będzie dobrze!!! Musi być przytulam Cię mocno i zabraniam inaczej myśleć niż że jest dobrze ♥
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje kochana ❤Będzie dobrze!!! Musi być przytulam Cię mocno i zabraniam inaczej myśleć niż że jest dobrze ♥
Pasta do zębów ładnie wysuszaMacie jakies domowe sposoby na opryszczke? Mam chyba drugi raz w życiu i raz zeszła mi sama ale teraz chyba nie chce tego zostawiać przypadkowi
Medycznie jest to czwarty tydzieńTak? A 4+3 to nie jest już wejście w 5 tydzień?
Zbadam, ale dopiero we środę następna wizyta w laboratorium, a wiesz, jak baba w ciąży potrafi zeschizowac w ciągu dwóch dni
Mała. Czarna na tym etapie co ty już jesteś te przyrosty nie są już tak gwałtowne tym się nie przejmuj jest wszystko okWiedziałam że robienie bety na tym etapie nie ma sensu. Teraz będę się tylko stresować.
Beta z piątku 18178
Beta z dzis 33372
Przyrost w kalkulator pokazuje ze za maly
ja miałam torbiel w ciąży i po kilku tygodniach mi się wchłonęła, może u Ciebie tez tak będzieJa jestem już kokonem tylko ręce wystają żeby pracować (klikać).
Ja jak poszłam do gina powiedzieć mu że chce zacząć starać się o dzidzie to od razu wysłał mnie na usg i zrobił cytologię. No i zlecił jeszcze szereg innych badań z krwi. W usg już od kilku lat wychodzi mi torbiel mam nadzieje że w końcu się wchłonie
Witamy GratulacjeCześć Mamusie. Z chęcią do was dołączę. Termin 10.06.2021. Wypada w 7 urodziny mojej córeczki. Obaw mam milion sto, dlatego myślę, że wsparcie na forum pomoże przetrwać ten najbliższy czas do pierwszego badania.
Życzę Ci kochana tego niestety początek ciąży jest bardzo stresujący. Ale wszystkie tu jesteśmy żeby się wspieraćOgólnie to miałam dwa pęcherzyki, zapłodnienie drogą inseminacji[emoji4] jakby były bliźniaki to bym sie bardzo ucieszyła
Daj znać jak będziesz po!Czekam przed gabinetem, skisneee