reklama
Mała.czarna
Fanka BB :)
No wlasnie ja mialam takie zle przeczucia w poprzednich tez. Teraz o dziwo mam jakies dobre ale kto to wie.mam dokładnie to samo, dzisiaj po tej wizycie jeszcze gorzej bo znowu mam te same czarne myśli jak poprzednio i po prostu czuje, że coś jest nie tak. Jeszcze w trakcie usg lekarka powiedziala, że jednak da mi ten duphaston, gdzie chwile wcześniej na mój progesteron 18,00 powiedziała, ze może być i nie trzeba suplementowac.
A kiedy masz kolejna?
Mała.czarna
No ewidentnie ciaza ale pamiętaj ze liczy sie przyrost. A z tsh to do endokrynologa na pewno przepisze leki na zbicie.Wlasnie mam wynik.. przypomne okres mam dostac 9pazdziernika a od 2 mi wyszedl juz test.. i nie wiem co myslec..
No i patrze ze tsh nie za fajne.. mam szybko zapisywac sie do gina? Bo teraz to nic nie zobaczy..
Postaram sie isc jeszcze w piatek tak skoro dzis bylo pobrane? No wlasnie moj gin co go wybiore jest tez endokrynologiem ale chcialam isc dopiero do gina jak by cos bylo widac a teraz nie wiem..No ewidentnie ciaza ale pamiętaj ze liczy sie przyrost. A z tsh to do endokrynologa na pewno przepisze leki na zbicie.
Ja cały czas sprawdzam czy nie ma terminów na parę dni później niż mam, bo wiem, że idę za wcześnie. Ale nie ma nic. Więc trudno, zobaczę najwyżej sam pęcherzyk[emoji23][emoji16]Ale cudownie. To teraz będzie wysyp pierwszych wizyt. Już nie mogę się doczekać dobrych wieści od Was [emoji846] ja niestety muszę czekać do 19.10 [emoji19][emoji28]
Mnie też wzdęło, że muszę rozpinać guzik w spodniach [emoji86][emoji23]u mnie poranne mdlosci ostatnio mecza przed samym spaniem, i wlasnie rano po przebudzeniu. Brzuch mam jak balon i nawet chodze inaczej [emoji23]
Mała.czarna
No tsh trzeba zbijac to bardzo wazne. Ja mialam juz 2 a w ciazy skoczylo mo do 3,72 i moja endo mi powiedziala ze dobrze zw jestem i biore 100 mg dziennie.Postaram sie isc jeszcze w piatek tak skoro dzis bylo pobrane? No wlasnie moj gin co go wybiore jest tez endokrynologiem ale chcialam isc dopiero do gina jak by cos bylo widac a teraz nie wiem..
Tak zrob bete w piatek i bedziesz wiedziec czy przyrost jest ok
Może miałaś wcześniej owulację, innej opcji nie rozumiem [emoji16] ważne, że fajna betaWlasnie mam wynik.. przypomne okres mam dostac 9pazdziernika a od 2 mi wyszedl juz test.. i nie wiem co myslec..
No i patrze ze tsh nie za fajne.. mam szybko zapisywac sie do gina? Bo teraz to nic nie zobaczy..
TSH trochę za wysokie chyba, umów się do gina lub endo
Od jakiego TSH w ciąży lekarz dał Wam leki?Ja miałam w piątek bodajże 2,28. W dokumentach z poprzedniej ciąży znalazłam że norma w 1 trymestrze jest do 2,32, więc jestem mega blisko. Zastanawiałam się czy na szybko się gdzieś umawiać czy już poczekać do 15.10 co gin powie. Zaznaczę że w pierwszej ciąży też miałam podwyższone i brałam euthyrox
reklama
Dzej.zi
Tsh do zbicia
Ja bylam u endo ale kazał zdecydować ginekologowi czy brać tabsy. Miałam tsh ok 2,6 i biorę letrox 50
Ja bylam u endo ale kazał zdecydować ginekologowi czy brać tabsy. Miałam tsh ok 2,6 i biorę letrox 50
Wlasnie mam wynik.. przypomne okres mam dostac 9pazdziernika a od 2 mi wyszedl juz test.. i nie wiem co myslec..