reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny czy też macie skurcze podbrzusza? Dość silne, takie jak przy miesiączce. Już Ok 3 dzień mam tak z 2-3 razy na dzień. I nie wiem czy powinnam się martwić czy to normalne. Pobolewanie jest Ok ale skurcze?

Dziewczyny czy też macie skurcze podbrzusza? Dość silne, takie jak przy miesiączce. Już Ok 3 dzień mam tak z 2-3 razy na dzień. I nie wiem czy powinnam się martwić czy to normalne. Pobolewanie jest Ok ale skurcze?
Mnie czasem ciagnie ale skurczy nie mam. Hmm no ponoc skurcze nie sa mile widzane ale moze tak odczuwasz rozciagnaie

ja tez sie boje, mam takie przeczucie, ze tym razem wszystko musi byc dobrze i okrutnie sie boje tego, ze cos bedzie nie tak ... Tego bym chyba znowu nie zniosla. dlatego staram sie nastawiac pozytywnie, ale ciagle z tylu glowy ta mysl "a jesli nie ?"...
Wiem co czujesz, mam tak samo...

Byłam dzisiaj na mini wizycie u lekarza. Niby tylko po receptę , ale doktor zbadał mnie. Przepisał leki. Powiedziałam, że boję się bardzo tej infekcji czy ona nie zaszkodzi fasolce. A lekarz uspokoił mnie że infekcje w ciąży zdarzają się bardzo często i nie zaszkodzą fasolce. Ogólnie mój lekarz bardzo mnie zaskoczył bo przyjął mnie między pacjentkami, zbadał porozmawiał i nie wziął ani grosza bo to przecież tylko recepta.

ja tez sie boje, mam takie przeczucie, ze tym razem wszystko musi byc dobrze i okrutnie sie boje tego, ze cos bedzie nie tak ... Tego bym chyba znowu nie zniosla. dlatego staram sie nastawiac pozytywnie, ale ciagle z tylu glowy ta mysl "a jesli nie ?"...
Ja tez mam podobne mysli. Wszyscy mowia mysl pozytywnie. Jednak z tylu glowy mam te "ale"...

reklama
Ja tez mam podobne mysli. Wszyscy mowia mysl pozytywnie. Jednak z tylu glowy mam te "ale"...
mam dokładnie to samo, dzisiaj po tej wizycie jeszcze gorzej bo znowu mam te same czarne myśli jak poprzednio i po prostu czuje, że coś jest nie tak. Jeszcze w trakcie usg lekarka powiedziala, że jednak da mi ten duphaston, gdzie chwile wcześniej na mój progesteron 18,00 powiedziała, ze może być i nie trzeba suplementowac.

Do góry