reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Ja zamówiłam w czwartek na wieczór i dziś rano przyszło. Gdyby nie weekend to pewnie 2 dni i by był.
Ok, dzięki za info. Bo mam przeczucie, ze u mnie sprawa może się niebawem rozwiązać i nie wiem czy zdążą mi to wysłać, żebym wzięła ze sobą na porodówkę ;)

reklama
Ok, dzięki za info. Bo mam przeczucie, ze u mnie sprawa może się niebawem rozwiązać i nie wiem czy zdążą mi to wysłać, żebym wzięła ze sobą na porodówkę ;)
Nawet jak nie zdążą, to możesz przecież zrobić ten test później :) albo położna może pobrać maluchowi krew, albo w przychodni przy okazji patronatu czy sczepienia ;) także bez stresu

Tylko czy wywołają? Przy pierwszym dziecku zgłosiłam się w 41 tygodniu na wywołanie i trzymali kilka dni nic nie robiąc. A jak teraz będę musiała jechać w 39 i czasem znowu będą trzymać do 42 to masakra.

Co do testów Sma to zamieściłam link parę postów temu, które województwa mają już i robią. Mazowieckie już od kilku miesięcy. Teraz wokół województwa. Niexwiem tylko dlaczego wszystkich województw nie traktują nigdy równo. 😤

Lekarz który prowadzi mi ciążę jest ordynatorem i zadecydował, że najpierw założą mi balonik, później może kroplówkę z oksytocyną i do 4 czerwca powinnam urodzić. Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce.

reklama
Do góry