Grabcia123
Fanka BB :)
Nie wspomagaja po cc juz sie pogodzilam z ccJa jak mówiłam, @Grabcia123 , dojedziesz do szpitala, będzie rozwarcie, trochę wspomogą i urodzisz dziś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wspomagaja po cc juz sie pogodzilam z ccJa jak mówiłam, @Grabcia123 , dojedziesz do szpitala, będzie rozwarcie, trochę wspomogą i urodzisz dziś
Wogole nie podaja oxy...dlatego liczylam na rozpoczecie akcji w domuAle jak, nawet gdybyś miała z 3 cm rozwarcia to nie podadzą oxy na przyspieszenie?
@Ithi co u Ciebie???
Dlatego waham sie czy jechać juz do szpitala czy dac sobie czas...maly się rusza jedynie przy podcieraniu sluz z krwia...mysle czy po stosunku nie pojawilo tego wiecej a teraz się uspokoilp..No może jeszcze ruszy jak już tyle krwi z czopem szło...? A kiedy miałaby być cc?
Trzymam mocno kciuki! Ja też pojechałam dla "świętego spokoju" i wróciłam z córką także tegoDlatego waham sie czy jechać juz do szpitala czy dac sobie czas...maly się rusza jedynie przy podcieraniu sluz z krwia...mysle czy po stosunku nie pojawilo tego wiecej a teraz się uspokoilp..
A cc jesli sie okaze ze wszystko ok a to tylko czop to dopiero w czwartek może by zrobili jak dyzur by miał moj gin tylko to jest swieto wiec tez nie wiadomo
Na pogryzione sutki polecam wietrzenie i maść maltan. Mnie to bardzo pomagało przy pierwszym synu. Niektóre stosują i polecają maść bepanthen, ale osobiście nie próbowałamCześć dziewczyny@ Piszę do Was w tym tygodniu drugi raz i nie mogę skończyć
Gratuluję rozpakowanym a te które się nie rozpakowały trzymam mocno kciuki!
U nas generalnie nie ma źle, ja do czwartku kiepsko się czułam łącznie z drgawkami, bólami i wogóle :/ ale teraz już coraz lepiej Malutka ładnie je (karmię ją piersią tylko) czasem cyrkuje przy cycu ale wliczyłam to w koszty
Mam trochę "pogryzionego" sutka i mnie boli jak ją przystawiam, przy dziewczynkach tak nie miałam, no ale wiadomo każde dziecko inne, muszę coś na to kupić bo samo moje mleko nie wystarcza... a może Wy macie jakieś propozycje??
Postaram się częściej zaglądać, ale wiecie jak jest, czasu brak...
Pozdrawiam Was serdecznie!
Dziękuję, właśnie mam bepanthen zobaczę jakie efektyNa pogryzione sutki polecam wietrzenie i maść maltan. Mnie to bardzo pomagało przy pierwszym synu. Niektóre stosują i polecają maść bepanthen, ale osobiście nie próbowałam
Jak tam sytuacja?Dlatego waham sie czy jechać juz do szpitala czy dac sobie czas...maly się rusza jedynie przy podcieraniu sluz z krwia...mysle czy po stosunku nie pojawilo tego wiecej a teraz się uspokoilp..
A cc jesli sie okaze ze wszystko ok a to tylko czop to dopiero w czwartek może by zrobili jak dyzur by miał moj gin tylko to jest swieto wiec tez nie wiadomo