Grabcia123
Fanka BB :)
Nie wspomagaja po cc juz sie pogodzilam z ccJa jak mówiłam, @Grabcia123 , dojedziesz do szpitala, będzie rozwarcie, trochę wspomogą i urodzisz dziś![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wspomagaja po cc juz sie pogodzilam z ccJa jak mówiłam, @Grabcia123 , dojedziesz do szpitala, będzie rozwarcie, trochę wspomogą i urodzisz dziś![]()
Wogole nie podaja oxy...dlatego liczylam na rozpoczecie akcji w domuAle jak, nawet gdybyś miała z 3 cm rozwarcia to nie podadzą oxy na przyspieszenie?
@Ithi co u Ciebie???
Dlatego waham sie czy jechać juz do szpitala czy dac sobie czas...maly się rusza jedynie przy podcieraniu sluz z krwia...mysle czy po stosunku nie pojawilo tego wiecej a teraz się uspokoilp..No może jeszcze ruszy jak już tyle krwi z czopem szło...? A kiedy miałaby być cc?
Trzymam mocno kciuki! Ja też pojechałam dla "świętego spokoju" i wróciłam z córką także tegoDlatego waham sie czy jechać juz do szpitala czy dac sobie czas...maly się rusza jedynie przy podcieraniu sluz z krwia...mysle czy po stosunku nie pojawilo tego wiecej a teraz się uspokoilp..
A cc jesli sie okaze ze wszystko ok a to tylko czop to dopiero w czwartek może by zrobili jak dyzur by miał moj gin tylko to jest swieto wiec tez nie wiadomo
Na pogryzione sutki polecam wietrzenieCześć dziewczyny@ Piszę do Was w tym tygodniu drugi raz i nie mogę skończyć
Gratuluję rozpakowanyma te które się nie rozpakowały trzymam mocno kciuki!
U nas generalnie nie ma źle, ja do czwartku kiepsko się czułam łącznie z drgawkami, bólami i wogóle :/ ale teraz już coraz lepiejMalutka ładnie je (karmię ją piersią tylko) czasem cyrkuje przy cycu ale wliczyłam to w koszty
Mam trochę "pogryzionego" sutka i mnie boli jak ją przystawiam, przy dziewczynkach tak nie miałam, no ale wiadomo każde dziecko inne, muszę coś na to kupić bo samo moje mleko nie wystarcza... a może Wy macie jakieś propozycje??
Postaram się częściej zaglądać, ale wiecie jak jest, czasu brak...
Pozdrawiam Was serdecznie!
Dziękuję, właśnie mam bepanthen zobaczę jakie efektyNa pogryzione sutki polecam wietrzeniei maść maltan. Mnie to bardzo pomagało przy pierwszym synu. Niektóre stosują i polecają maść bepanthen, ale osobiście nie próbowałam
![]()
Jak tam sytuacja?Dlatego waham sie czy jechać juz do szpitala czy dac sobie czas...maly się rusza jedynie przy podcieraniu sluz z krwia...mysle czy po stosunku nie pojawilo tego wiecej a teraz się uspokoilp..
A cc jesli sie okaze ze wszystko ok a to tylko czop to dopiero w czwartek może by zrobili jak dyzur by miał moj gin tylko to jest swieto wiec tez nie wiadomo