No to dobre i toMama wróciła mówi, ze nie wygląda źle ale jutro zawiezie go do lekarza zrby zrobil wszystkie badania. Wiec czekam do jutra zobaczymy co powie lekarz
reklama
U mnie do szkoły chodzi i jak wczoraj poszedł spać o 2giej to nie poszedł do szkoły ale tak długo funkcjonować się nie da.. Poczekam jeszcze trochę jak mu nie przejdzie to pójdę z nim do lekarzaU nas też córka się rozregulowała, ostatnio chodzi spać między 11 a 12 a w dzień nie chce spać i jest marudna
Dokładnie na pewno przesadzaszHahaha no poczekam, bo mi się coś zdaje ze Ty przesadzasz my babki zawsze więcej krytykujemy siebie niż jest potrzeba i niż inni widza
Czekamy na fotki
Na koniec pewnie wszystkoe bedziecie miec zgrabne brzuszki a ja te swoje plus 25kg ale sie nie przejmuje.
W ogole po porodzie jakie bylo moje wielkie zdziwienie jak wstalam z lozka a tam brzuch ciążowy?! Mowie kurde co jest grane czemu ja mam tyle brzucha. Okazalo sie ze jednak kazda z dziewczyn tak ma
Po kilku dniach macica jednak sie skurczyla i bylo juz ok ale zobaczylam ile brzucha to macica i przezylam szok serio. I ta skora taka obwisla jakbym schudla z 50kg bylam w szoku ze to pozniej tak szybko znikalo
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Ja slyszalam kometarze ze w swieta to moj mlody juz bedzie mogl bigosu spróbować [emoji57] w maju sie urodzil...no takze [emoji57]Hahaha no raczej nie będą mieli za duzodo gadania taki maluszek je po kolei powolutku jakieś warzywko, później owoc, mięsko, kasze, rybki nie powinien dostać niczego doprawionego i na pewno nic świątecznego))) brzuszek mu nie wytrzyma
Z mlodym tez jak dobrze pamiętam zaczynalam po 4 msc wiec teraz zamierzam tak samo [emoji6]Szybciutko to rozszerzanie, moim zdanie kwadro się jednak wstrzymać dłużej. Teraz to mm nie jest tak nafaszerowane jak kiedyś, i nawet z tego co wiem to who i na mm rekomenduje po skończonym6 msc
Silje1008
Ja slyszalam kometarze ze w swieta to moj mlody juz bedzie mogl bigosu spróbować [emoji57] w maju sie urodzil...no takze [emoji57]Z mlodym tez jak dobrze pamiętam zaczynalam po 4 msc wiec teraz zamierzam tak samo [emoji6]
No komentarze były zdecydowanie słabe, chyba ze w formie żartu
Zrobisz jak będziesz uważała ja tylko wyraziłam swoje zdanie, dzidzia jeszcze zdarzy się najeść normalnego jedzonka
Pamiętaj, ze do roku mleko to i tak podstawa
Pati111
Oj wiem ale jednak surowa rybka to surowa rybka [emoji226]Oo coekawe ja tez uwielbiam tatara sushi zawsze mozesz z grillowanym lososiem np
Ja reaguje na wszystkie wachania ciśnienia bólem głowy. Próbuje zawsze zacząć od wypicia kawy odkąd jestem w ciąży jeszcze nie brałam przeciwbólowych tabletek - na szczęście !Ja też ostatnio walczę z bólem głowy. Jak już nie mogę wytrzymać biorę apap. Lekarz mówił że można bezpiecznie byle minimalna dawke. Ale po takim detoxie od przeciwbolowych nawet on działa od razu.
Sushi zawsze można zamówić z ryba pieczona, ja tak robie, wiadomo ze bardziej jednak smakuje mi z surowa ale zestawem z pieczoną rybą na ten moment się zadowalam [emoji16]
Wiem wiem nie zrezygnowałam z sushi w wersji vege i pieczonej ale jednak surowej rybki brakuje i tu jest ból
Ja robiłam z tego przepisuPoproszę przepis jak nigdy nie jadłam tatara tak w ciąży mam mega bula na niego
Link do: Tatar z suszonych pomidorów i grillowanej cukinii
G
guest-1704238530
Gość
Ja o tym wiem ale nie jestem pewna czy np moja babcia jest świadoma [emoji849] no nic trzeba dziecko będzie pilnować [emoji1787]Hahaha no raczej nie będą mieli za duzodo gadania taki maluszek je po kolei powolutku jakieś warzywko, później owoc, mięsko, kasze, rybki nie powinien dostać niczego doprawionego i na pewno nic świątecznego))) brzuszek mu nie wytrzyma
Berry90
Oj wiem [emoji14] ale jednak surowa rybka to surowa rybka [emoji226]
Ja reaguje na wszystkie wachania ciśnienia bólem głowy. Próbuje zawsze zacząć od wypicia kawy odkąd jestem w ciąży jeszcze nie brałam przeciwbólowych tabletek - na szczęście !
Wlasnie czasami kawa sprawę pogarszala zamiast pomoc chociaż jestem strasznym kawoszem nieraz z niej rezygnuje...
Ilma
Nawet nie wiesz jak mi tego brakuje, a już dzisiaj mężowi płakałam że chce surowe sushi, tatar to już w ogóle rarytas [emoji24]Dziewczyny muszę się pochwalić
W ciąży najbardziej mi brakuje sushi, tatara, i każdego rodzaju surowych steków z ryb i mięsa ale ale
Dzisiaj zrobiłam tatara z suszonych pomidorów z pieczoną cukiernia !! [emoji7][emoji7][emoji7] troszkę oszukalam podniebienie ale ja mocno warzywna jestem wiec dla mnie pyszne połączenie !
to może być woreczek żólciowy.To mogę być problemy z wątroba. Nie ma na co czekać koniecznie do szpitala. Co on ?! Powiedz mu że musi dbać o siebie bo będzie musiał być na silach z dzidzia spacerować.
Amol można w ciąży? Bo mam ale nie wiedziałam czy używać.Ja walczę z bólem od rana [emoji21] jedynie Amol działa ale tylko na jakiś czas
Mam te same zestawy Luiza i melb Pupa wchodzi super [emoji2]Ja mam zestaw z centrum sportowca Luizy( puls i box, puls i stały fit- to wersja ciążowa ale moim zdaniem jest naprawdę fajna), a następny dzień to mel b: nogi, pupa i ramiona i tak codziwnnie
reklama
Kaamilaaa
Kometarze byly calkiem na serio [emoji14]No komentarze były zdecydowanie słabe, chyba ze w formie żartu
Zrobisz jak będziesz uważała ja tylko wyraziłam swoje zdanie, dzidzia jeszcze zdarzy się najeść normalnego jedzonka
Pamiętaj, ze do roku mleko to i tak podstawa
Dobrze ze nie mlody u nich na swieta nie został[emoji52]