pantera987
Fanka BB :)
Pewnie tak [emoji6]Próbowałam wodę z cytryna i lipa. Gazowanego nie pije. Myślę, że taki dzień picia bez końca.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie tak [emoji6]Próbowałam wodę z cytryna i lipa. Gazowanego nie pije. Myślę, że taki dzień picia bez końca.
Trzymam kciuki! Oby wszysto bylo jak nalezy. Ja za tydzien chyba pojade do Poznania na weekend do przyjaciół
Hello! Wszystko ok, brzuszek rośnie . A u Ciebie?! Coś się stało, że szpital. Przepraszam jak pisałaś, ale jakoś mi umknęło.Cześć dziewczyny! nie było mnie tu długo bo I dużo na głowie... A w międzyczasie święta, szpital... jak tam Wasze Brzuszki i maluszki ? No i dużo zdrowka na Nowy Rok !
No miałam taka nieprzyjemna akcję... stalam sobie w kolejce w aptece po kwas foliowy A tu ciach I obudziłam się na podłodze jak wzywał pogotowie. Na badaniach wyszło wszystko ok, ale co się stało to nie wiadomo.... A wczoraj jeszcze zatrucie pokarmowe. Taki początek roku U mnie brzuszek wciąż malutki, na wadze prawie bez zmian tylko faldek mi na plecach przybyłoHello! Wszystko ok, brzuszek rośnie . A u Ciebie?! Coś się stało, że szpital. Przepraszam jak pisałaś, ale jakoś mi umknęło.
Ja byłam na fitnessie dla ciezarnych I myślałam że umrę z nudow. Tez Chętnie skorzystam z jakiś filmikówPytanie do brzuchatek ćwiczących, planuje zacząć ćwiczyć ale dopiero po wizycie u ginekologa. Robicie te typowe nudne ćwiczenia dla ciężarnych czy może macie jakieś inne fajne filmiki z ćwiczeniami które są troszkę bardziej dynamiczne? Bo robiłam już kilka podejść w pierwszej ciąży do typowych ćwiczeń dla ciężarnych i strasznie szybko się nudziłam i dawałam sobie spokój bo zawsze byłam zwyczajna do fitnessu który naprawdę dawał wycisk i potem nie mogłam się przyzwyczaić do tych powolnych ćwiczeń
Witaj [emoji173] mamy ten sam termin [emoji7]Dziękuje Justka84 Termin na 4.06
Wizytujemy o tej samej godzinie ! Trzymam kciuki [emoji106]
Trzymam kciuki ja o 13:00
Kciuki zaciśnięte !
A ja mam pytanie do mam z serii „trudne”
Kochane powiedzcie mi, ponieważ ostatnio miałam poruszony temat w gronie doradców jak to jest z tym smoczkiem ? Dawać dziecku czy nie ?
Super wieściJa czekam z niecierpliwiej na te pierwsze puknięcia
Ale dzisiaj usłyszałam ze dzidzia po rodzicach duża 180 g mojej cudowności a to 17+1 ale rodzice wysocy to maleństwo tez będzie długie [emoji14]
Najważniejsze ze zdrowe doktor powiedział ze bardzo proporcjonalne maleństwo
Gratulacje! [emoji4]dziewczyny juz po wizycie. dolaczam do grupy dziewczynek [emoji16] wszystko jest okej. [emoji4]