Anolik
Fanka BB :)
Na facebooku też jest grupa mamusiek z terminem na czerwiec [emoji4]A ta grupa to z naszego forum czy jakas inna ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na facebooku też jest grupa mamusiek z terminem na czerwiec [emoji4]A ta grupa to z naszego forum czy jakas inna ?
Nic a nic. Teraz po miesiącu przerwy mam nadzieję, że coś napomknie...W takich warunkach to na pewno nie...
Ginekolog dosc długo chce Cie trzymać w niepewności [emoji39] a nie widać nic na foteczkach? [emoji39][emoji39][emoji39]
Pewnie też wywróżyły Ci już z tego jak wyglądasz lub z tego co masz na talerzu [emoji28]Nic a nic. Teraz po miesiącu przerwy mam nadzieję, że coś napomknie...
Podczas świąt wszystkie ciotki i babki dziwily się czemu jeszcze nie znamy płci! No przeżyć nie mogły ;P
Postaram sie od razu dać znać [emoji6]Ja 15.10 także najpierw będziemy czekały na Twoje wieści [emoji3]
Ja tak samo [emoji41]Nawet jeśli zdarzy mi się być majówką to nie mam zamiaru się przeprowadzać [emoji39][emoji41]
hejo.tez mam wizyte 3.01 i lekarz przyjmuje od 9 do 14 moze sie zalape rano [emoji6][emoji4]Ja 15.10 także najpierw będziemy czekały na Twoje wieści [emoji3]
Ja nie A jakie masz wskazania?Dziewczyny czy któraś z Was miała robiona bądź będzie mieć robiona amniopunkcje? Zastanawiam się czy tylko ja. Bardzo się boję. Ciągle Was czytam.