Kaamilaaa
Fanka BB :)
Tez to zauwazylam [emoji12] na innym watku czerwcowek gdzie sie udzielam tez ostatnio same dziewczynki sie ujawniaja [emoji12]Zaobserwowalam "wysyp" dziewczynek czerwcówek nawet na grupie fejsbukowej. Ciekawe, czy moment zajścia w ciążę ma jakiekolwiek znaczenie. Pewnie nie, ale tak się złożyło [emoji4]
Ojej no to "pomyslowy" kawaler ci rosnie [emoji52]Nie, ale kiedyś ustaliliśmy ze córka to będzie Natalia, a ni się raptem odwidziało)) także przynajmniej nie będzie o to sporów.
U Nas dzisiaj pierwsze urodziny w szpitalu(
Jeszcze się goście nie zeszli, a Julek poszedł do łazienki jak kończyłam sałatki i polizał bądź nawet trochę zjadl( tego niestety nie wiem) żel do Wc taki przyklejany do muszli(
Od razu ograliśmy na pogotowie, no i profilaktycznie Nas zatrzymali na dobę na obserwacje. Biedny noc nie może jeść dziś s nocy i od tego incydentu i najprawdopodobniej jutro rano tez nie będzie mógł((
Ech, ciężki ten dzień ale trzymajcie kciuki by nic się mu nie stało i szybko Nas jutro wypisali. W szpitalu jestem po raz pierwszy, nawet rodziłam go w prywatnej klinice także nie moje realia(
Współczuję stresu i nocki w szpitalu, oby nic mu nie bylo [emoji8]
Tez tak mam, do popoludnia moge nic nie jesc a wieczorem wciagne wszystko co jest w kuchni [emoji52]Wrócisz, wrócisz/)
Mi mój powrót do wagi przed ciążowej zajęło 6 miesięcy, i naprawdę w pewnym momencie ćwiczyłam codziennie i zaczęłam stosować dietę. Także u mnie mam nadzieje, ze tym razem pójdzie szybciej. Narazie staram się codziennie lub co 2 dzień ćwiczyć. Muszę tylko zacząć regularnie jeść, bo do 13 nie jem nic , a na wieczór głód masakryczny.
Ja do wagi sprzed ciazy wrocilam po miesiacu od porodu, ale ja wtedy bylam tak zabiegana, zestresowana ze nie dziwie sie ze tak szybko mi to spadało.
Teraz startowalam z duzo wiekszej wagi no i juz nie mam tych 18lat to ciekawe co to bedzie [emoji57] ale mam cichy ambitny plan w góra rok po porodzie wrócić do wagi sprzed pierwszej ciąży, ciekawe czy mi sie uda [emoji57]
Super [emoji7]Mamy nowa tradycję z mężem po kazdej wizycie kupujemy cos dla nowego Potworka
Pokaze Wam nasze dzisiejsze wybory. P.S Mąz nie lubi różowego a sam wybierał ten komplecik i jego pierwszy wybór to byl zestaw w jakies kwiatki różowe Zobacz załącznik 928572Zobacz załącznik 928573