reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Zaobserwowalam "wysyp" dziewczynek czerwcówek :) nawet na grupie fejsbukowej. Ciekawe, czy moment zajścia w ciążę ma jakiekolwiek znaczenie. Pewnie nie, ale tak się złożyło [emoji4]
Tez to zauwazylam [emoji12] na innym watku czerwcowek gdzie sie udzielam tez ostatnio same dziewczynki sie ujawniaja [emoji12]
Nie:), ale kiedyś ustaliliśmy ze córka to będzie Natalia, a ni się raptem odwidziało:))) także przynajmniej nie będzie o to sporów.

U Nas dzisiaj pierwsze urodziny w szpitalu:((
Jeszcze się goście nie zeszli, a Julek poszedł do łazienki jak kończyłam sałatki i polizał bądź nawet trochę zjadl( tego niestety nie wiem) żel do Wc taki przyklejany do muszli:((
Od razu ograliśmy na pogotowie, no i profilaktycznie Nas zatrzymali na dobę na obserwacje. Biedny noc nie może jeść dziś s nocy i od tego incydentu i najprawdopodobniej jutro rano tez nie będzie mógł:(((
Ech, ciężki ten dzień ale trzymajcie kciuki by nic się mu nie stało i szybko Nas jutro wypisali. W szpitalu jestem po raz pierwszy, nawet rodziłam go w prywatnej klinice także nie moje realia:((
Ojej no to "pomyslowy" kawaler ci rosnie [emoji52]
Współczuję stresu i nocki w szpitalu, oby nic mu nie bylo [emoji8]
Wrócisz, wrócisz/)
Mi mój powrót do wagi przed ciążowej zajęło 6 miesięcy, i naprawdę w pewnym momencie ćwiczyłam codziennie i zaczęłam stosować dietę. Także u mnie mam nadzieje, ze tym razem pójdzie szybciej. Narazie staram się codziennie lub co 2 dzień ćwiczyć. Muszę tylko zacząć regularnie jeść, bo do 13 nie jem nic , a na wieczór głód masakryczny.:(
Tez tak mam, do popoludnia moge nic nie jesc a wieczorem wciagne wszystko co jest w kuchni [emoji52]

Ja do wagi sprzed ciazy wrocilam po miesiacu od porodu, ale ja wtedy bylam tak zabiegana, zestresowana ze nie dziwie sie ze tak szybko mi to spadało.
Teraz startowalam z duzo wiekszej wagi no i juz nie mam tych 18lat to ciekawe co to bedzie [emoji57] ale mam cichy ambitny plan w góra rok po porodzie wrócić do wagi sprzed pierwszej ciąży, ciekawe czy mi sie uda [emoji57]
Mamy nowa tradycję z mężem :) po kazdej wizycie kupujemy cos dla nowego Potworka :)
Pokaze Wam nasze dzisiejsze wybory. P.S Mąz nie lubi różowego a sam wybierał ten komplecik i jego pierwszy wybór to byl zestaw w jakies kwiatki różowe :)Zobacz załącznik 928572Zobacz załącznik 928573
Super [emoji7]

reklama
Nie:), ale kiedyś ustaliliśmy ze córka to będzie Natalia, a ni się raptem odwidziało:))) także przynajmniej nie będzie o to sporów.

U Nas dzisiaj pierwsze urodziny w szpitalu:((
Jeszcze się goście nie zeszli, a Julek poszedł do łazienki jak kończyłam sałatki i polizał bądź nawet trochę zjadl( tego niestety nie wiem) żel do Wc taki przyklejany do muszli:((
Od razu ograliśmy na pogotowie, no i profilaktycznie Nas zatrzymali na dobę na obserwacje. Biedny noc nie może jeść dziś s nocy i od tego incydentu i najprawdopodobniej jutro rano tez nie będzie mógł:(((
Ech, ciężki ten dzień ale trzymajcie kciuki by nic się mu nie stało i szybko Nas jutro wypisali. W szpitalu jestem po raz pierwszy, nawet rodziłam go w prywatnej klinice także nie moje realia:((
Ojoj...trzymam kciuki za szybkie wyjście:*

Czytam i czytam, i chwili nie mam żeby napisać:]
Super, że tyle zna już płeć, u mnie gin zakomunikował, że dopiero na polowkowych cokolwiek powie...;/
Teraz wizyta 4.01, czyli ponad miesiąc czekania, ale szybko zleciało na szczęście;)
Byłam dziś w pracy a tam... 13 stopni w biurze, o g.12 łaskawie 18 stopni... Wkurzyłam się, zadzwonilam do szefa i poszłam do domu. Całe święta kichalam, omijalam chorych (nie pojechaliśmy do rodziny, bo tam też kichali) a tu w robo mają Cię w tyłku :/ wszyscy na urlopach, ogrzewanie na minimum a Ty siedz i licz w rękawiczkach (to samo miałam w Wigilię)
ehhh chyba jednak nie dotrwam do marca tak jak planowalam...

Czytam i czytam, i chwili nie mam żeby napisać:]
Super, że tyle zna już płeć, u mnie gin zakomunikował, że dopiero na polowkowych cokolwiek powie...;/
Teraz wizyta 4.01, czyli ponad miesiąc czekania, ale szybko zleciało na szczęście;)
Byłam dziś w pracy a tam... 13 stopni w biurze, o g.12 łaskawie 18 stopni... Wkurzyłam się, zadzwonilam do szefa i poszłam do domu. Całe święta kichalam, omijalam chorych (nie pojechaliśmy do rodziny, bo tam też kichali) a tu w robo mają Cię w tyłku :/ wszyscy na urlopach, ogrzewanie na minimum a Ty siedz i licz w rękawiczkach (to samo miałam w Wigilię)
ehhh chyba jednak nie dotrwam do marca tak jak planowalam...
W takich warunkach to na pewno nie...
Ginekolog dosc długo chce Cie trzymać w niepewności [emoji39] a nie widać nic na foteczkach? [emoji39][emoji39][emoji39]

Cześć!
Już dawno się zbieram, żeby tu napisać, ale ciągle coś!
Mam na imię Luiza i termin na czerwiec;) Na swoje usprawiedliwienie tak późnego dołączenia mam to, że to sam koniec czerwca, czyli teraz jestem w 13tc.
Przyjmiecie mnie do grupy??:)
Piszcie, co jeszcze mam pisać, a ja postaram się Was nadrobić !!

Cześć!
Mam na imię Luiza i termin na czerwiec;) Na swoje usprawiedliwienie tak późnego dołączenia mam to, że to sam koniec czerwca, czyli teraz jestem w 13tc.
Witaj na grupie :)) to Twoja pierwsza ciąża? Może znasz już płeć bobasa albo są jakieś podejrzenia?:))

Cześć!
Witaj :) taki jest tutaj rozrzut, koniec końców wyjdzie, że będą i majówki i lipcówki ;)

reklama
Do góry