Kaamilaaa
Fanka BB :)
Tez to zauwazylam [emoji12] na innym watku czerwcowek gdzie sie udzielam tez ostatnio same dziewczynki sie ujawniaja [emoji12]Zaobserwowalam "wysyp" dziewczynek czerwcóweknawet na grupie fejsbukowej. Ciekawe, czy moment zajścia w ciążę ma jakiekolwiek znaczenie. Pewnie nie, ale tak się złożyło [emoji4]
Ojej no to "pomyslowy" kawaler ci rosnie [emoji52]Nie, ale kiedyś ustaliliśmy ze córka to będzie Natalia, a ni się raptem odwidziało
)) także przynajmniej nie będzie o to sporów.
U Nas dzisiaj pierwsze urodziny w szpitalu(
Jeszcze się goście nie zeszli, a Julek poszedł do łazienki jak kończyłam sałatki i polizał bądź nawet trochę zjadl( tego niestety nie wiem) żel do Wc taki przyklejany do muszli(
Od razu ograliśmy na pogotowie, no i profilaktycznie Nas zatrzymali na dobę na obserwacje. Biedny noc nie może jeść dziś s nocy i od tego incydentu i najprawdopodobniej jutro rano tez nie będzie mógł((
Ech, ciężki ten dzień ale trzymajcie kciuki by nic się mu nie stało i szybko Nas jutro wypisali. W szpitalu jestem po raz pierwszy, nawet rodziłam go w prywatnej klinice także nie moje realia(
Współczuję stresu i nocki w szpitalu, oby nic mu nie bylo [emoji8]
Tez tak mam, do popoludnia moge nic nie jesc a wieczorem wciagne wszystko co jest w kuchni [emoji52]Wrócisz, wrócisz/)
Mi mój powrót do wagi przed ciążowej zajęło 6 miesięcy, i naprawdę w pewnym momencie ćwiczyłam codziennie i zaczęłam stosować dietę. Także u mnie mam nadzieje, ze tym razem pójdzie szybciej. Narazie staram się codziennie lub co 2 dzień ćwiczyć. Muszę tylko zacząć regularnie jeść, bo do 13 nie jem nic , a na wieczór głód masakryczny.![]()
Ja do wagi sprzed ciazy wrocilam po miesiacu od porodu, ale ja wtedy bylam tak zabiegana, zestresowana ze nie dziwie sie ze tak szybko mi to spadało.
Teraz startowalam z duzo wiekszej wagi no i juz nie mam tych 18lat to ciekawe co to bedzie [emoji57] ale mam cichy ambitny plan w góra rok po porodzie wrócić do wagi sprzed pierwszej ciąży, ciekawe czy mi sie uda [emoji57]
Super [emoji7]Mamy nowa tradycję z mężempo kazdej wizycie kupujemy cos dla nowego Potworka
![]()
Pokaze Wam nasze dzisiejsze wybory. P.S Mąz nie lubi różowego a sam wybierał ten komplecik i jego pierwszy wybór to byl zestaw w jakies kwiatki różoweZobacz załącznik 928572Zobacz załącznik 928573