reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Na to wygląda i to ma sens, więc u mnie za dwa tygodnie a najwcześniej to którakolwiek z czerwca może być za ponad tydzień.
Ja nie liczę tych miesięcy tylko tygodnie. Bo i tak wszędzie wszyscy pytają o tydzień ciąży. I przy porodzie tez beda liczyć od daty ostatniej miesiączki. Dlatego ja sobie nie zmieniam w aplikacji tydzien do przodu jak to zawsze mi z usg wychodzi.

On się szybko domyślał, bo na komputerze coś czytałam o ciąży. Po pierwszej wizycie pokazalismy mu usg. Cieszy się. Prawie wszyscy kuzyna mają rodzeństwo. Wiem, że tego chciał. On wogole jest taki wrażliwy. Przytula się do brzucha i widzę, że go to cieszy.

On się szybko domyślał, bo na komputerze coś czytałam o ciąży. Po pierwszej wizycie pokazalismy mu usg. Cieszy się. Prawie wszyscy kuzyna mają rodzeństwo. Wiem, że tego chciał. On wogole jest taki wrażliwy. Przytula się do brzucha i widzę, że go to cieszy.

No to fajnie masz. U nas na dzien dzisiejszy mieszanina zaskoczenia, ciekawosci i niezadowolenia :baffled:Co prawda najlepsi koledzy z klasy i gros przyjaciol z podworka ma mlodsze rodzenstwo, wiec temat powinien byc oswojony ale do sufitu nie skacze. Syn uwielbia zwierzeta i potrafi sie nimi opiekowac ale male dzieci to dla niego poki co inna bajka. Mamy czas do czerwca na oswojenie sie z tematem :blink:
Moj jest 3 lata mlodszy od Twojego.

Ha! Rozgryzlam, jak sie cytuje :biggrin2:

Cześć dziewczyny!
Długo nie pisałam ale czytam na bieżąco!
Już się tłumacze... telefon w naprawie i w ręku zastepczy .. od lat korzystam z iphona i wszystkie hasła w pęku kluczy zapamiętane:/ poczta na iCloud i z telefonu zastępczego nie mogłam tam wejść:/ co za tym idzie żadnych haseł nie mogłam przywrócić!!! Człowiek jak bez ręki!!!
Ale już wszystko wraca do normy;)
Pianistka trzymam kciuki i daj znać w piątek jak tylko odbierzesz wyniki!
Viviene cieszę się że już nastrój lepszy i wierzę że wszystko się poukłada.
Kamilaaa przez zdjęcia tych pierniczków nie zasnę!

Wszystkim gratuluję udanych wizyt :)
Piękne choineczki:) u mnie też stoi jodła :) już robię dla Was zdjęcie

No to fajnie masz. U nas na dzien dzisiejszy mieszanina zaskoczenia, ciekawosci i niezadowolenia :baffled:Co prawda najlepsi koledzy z klasy i gros przyjaciol z podworka ma mlodsze rodzenstwo, wiec temat powinien byc oswojony ale do sufitu nie skacze. Syn uwielbia zwierzeta i potrafi sie nimi opiekowac ale male dzieci to dla niego poki co inna bajka. Mamy czas do czerwca na oswojenie sie z tematem :blink:
Moj jest 3 lata mlodszy od Twojego.

Ha! Rozgryzlam, jak sie cytuje :biggrin2:
No 6 latek to inny świat. Mój raz chciał raz nie. Jak zaszłam w ciąże i go podpytywalam to akurat chciał. Bo jego ulubioną ciocia pod koniec lipca urodziła córeczkę i się rozczulal. Był na świeżo z dzidziusia. Choć wiem,ze to duża różnica i raz będzie się dzieckiem interesować a raz nie. Ja mam brata 5 lat różnicy. Jesteśmy blisko,ale w dziecinstwie były okresy,ze byliśmy na tak różnym etapie, że kontakt był mniejszy.

To moja tegoroczna :)

Załączniki

• 718DB88B-7C8C-4F0D-8E4D-AAB49B9DE9EE.jpeg
    718DB88B-7C8C-4F0D-8E4D-AAB49B9DE9EE.jpeg
    1 019,4 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Do góry