reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja tez zawsze licze od daty om[emoji57] chociaz tez wiem kiedy mialam owu i kiedy moglo dojsc do poczęcia [emoji14]

Ja dzis zjem pizze [emoji13] a potem lody [emoji13] no nie moge sie powstrzymac [emoji85]

A przed chwila jak siedzialam to czulam znow takie juz nie babelki tylko bardzo bardzo delikatny ruch [emoji7][emoji7] tak samo bylo wczoraj podczas usg kiedy mala sie przekrecala i zmieniala pozycje [emoji7][emoji7]

Nie nie to data zapłodnienia OM 15 .09

IMG_5190.JPG

Ja tak jak Pianistka liczę z Om i wydaje mi się, ze większość z Nas tak liczy. Z Twojego OM wyglada to tak, czy teraz ny zgadzały Ci się te miesiące/tygodnie?

Załączniki

• IMG_5190.JPG
    IMG_5190.JPG
    81,8 KB · Wyświetleń: 292
reklama
@Malentka
W ciazy z synem tez mialam mdlosci ale zaczely sie pozniej, skonczyly wczesniej a wymiotowalam tylko 3 razy. Poza tym na USG pierworodny zawsze byl spokojny a ten bejbiszon wywija holupce. Strach sie bac, bo syn okazal sie byc "hajnidem" a co bedzie z juniorem/juniorka (nozki na USG skrzyzowane), jak juz teraz "daje czadu" :confused:

Troche nie ogarniam jeszcze BB po zmianach, z cytatami, odpowiedziami, powiadomieniami, podziekowaniami itp. Sorki, wiec, dziewczyny, jesli cos pokrece. Kilka latek mnie tu nie bylo. Na pocieche Wam powiem, bo widze, ze niektore z Was sie niepokoja, iz forum ciazowe z pierworodnym utrzymalo sie 3 lata po narodzinach dzieci a i pozniej czesc dziewczyn pozostala w kontakcie mailowym czy telefonicznym. I do spotkan w realu tez dochodzilo :yes:

Ja licze termin od owu ale w sumie miedzy nim a roznymi kalkulatorami uwzgledniajacymi om i terminem z usg jest rozbieznosc 1-4 dni, wiec w moim przpadku nawet tc sie nie zmienia.

Do góry