reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Mistrz! [emoji28][emoji28][emoji28]

Cześć Dwupaki :)) ja po tych wszystkich szkolnych stresach i bieganinie (której jeszcze nie koniec) mam na wadze tyle co przed ciąża znowu [emoji849] osoby na diecie mogą mnie oficjalnie przeklinać za tyle kulinarnych grzechów, które bezkarnie popełniam. Nie ukrywam, że bałam się tego spowolnienia metabolizmu, ale na razie ani śladu po takiej dolegliwości. :)
Miłego dnia! Ja pędzę na egzaminacyjny maraton.
;*
Hejka [emoji3] biedna jesteś z tą swoją pracą...oby juz sie to skończyło bo waga jeszcze bardziej zjedzie. Ja też popełniam grzeszki...wczoraj na kolację lody Grycan truskawkowe [emoji1787]
A dzisiaj z rana ból głowy i wolne robimy sobie z przedszkolem [emoji23]

reklama
Hejka [emoji3] biedna jesteś z tą swoją pracą...oby juz sie to skończyło bo waga jeszcze bardziej zjedzie. Ja też popełniam grzeszki...wczoraj na kolację lody Grycan truskawkowe [emoji1787]
A dzisiaj z rana ból głowy i wolne robimy sobie z przedszkolem [emoji23]
Lody na kolację, mniam [emoji41]
Też trochę nie ogarniam, ale jak ktoś się w miarę na bieżąco odezwie to jest łatwiej ;))

reklama
Do góry