reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Na to wygląda i to ma sens, więc u mnie za dwa tygodnie a najwcześniej to którakolwiek z czerwca może być za ponad tydzień.
Ja nie liczę tych miesięcy tylko tygodnie. Bo i tak wszędzie wszyscy pytają o tydzień ciąży. I przy porodzie tez beda liczyć od daty ostatniej miesiączki. Dlatego ja sobie nie zmieniam w aplikacji tydzien do przodu jak to zawsze mi z usg wychodzi.

On się szybko domyślał, bo na komputerze coś czytałam o ciąży. Po pierwszej wizycie pokazalismy mu usg. Cieszy się. Prawie wszyscy kuzyna mają rodzeństwo. Wiem, że tego chciał. On wogole jest taki wrażliwy. Przytula się do brzucha i widzę, że go to cieszy.

On się szybko domyślał, bo na komputerze coś czytałam o ciąży. Po pierwszej wizycie pokazalismy mu usg. Cieszy się. Prawie wszyscy kuzyna mają rodzeństwo. Wiem, że tego chciał. On wogole jest taki wrażliwy. Przytula się do brzucha i widzę, że go to cieszy.

No to fajnie masz. U nas na dzien dzisiejszy mieszanina zaskoczenia, ciekawosci i niezadowolenia :baffled:Co prawda najlepsi koledzy z klasy i gros przyjaciol z podworka ma mlodsze rodzenstwo, wiec temat powinien byc oswojony ale do sufitu nie skacze. Syn uwielbia zwierzeta i potrafi sie nimi opiekowac ale male dzieci to dla niego poki co inna bajka. Mamy czas do czerwca na oswojenie sie z tematem :blink:
Moj jest 3 lata mlodszy od Twojego.

Ha! Rozgryzlam, jak sie cytuje :biggrin2:

Cześć dziewczyny!
Długo nie pisałam ale czytam na bieżąco!
Już się tłumacze... telefon w naprawie i w ręku zastepczy .. od lat korzystam z iphona i wszystkie hasła w pęku kluczy zapamiętane:/ poczta na iCloud i z telefonu zastępczego nie mogłam tam wejść:/ co za tym idzie żadnych haseł nie mogłam przywrócić!!! Człowiek jak bez ręki!!!
Ale już wszystko wraca do normy;)
Pianistka trzymam kciuki i daj znać w piątek jak tylko odbierzesz wyniki!
Viviene cieszę się że już nastrój lepszy i wierzę że wszystko się poukłada.
Kamilaaa przez zdjęcia tych pierniczków nie zasnę!

Wszystkim gratuluję udanych wizyt :)
Piękne choineczki:) u mnie też stoi jodła :) już robię dla Was zdjęcie

No to fajnie masz. U nas na dzien dzisiejszy mieszanina zaskoczenia, ciekawosci i niezadowolenia :baffled:Co prawda najlepsi koledzy z klasy i gros przyjaciol z podworka ma mlodsze rodzenstwo, wiec temat powinien byc oswojony ale do sufitu nie skacze. Syn uwielbia zwierzeta i potrafi sie nimi opiekowac ale male dzieci to dla niego poki co inna bajka. Mamy czas do czerwca na oswojenie sie z tematem :blink:
Moj jest 3 lata mlodszy od Twojego.

Ha! Rozgryzlam, jak sie cytuje :biggrin2:
No 6 latek to inny świat. Mój raz chciał raz nie. Jak zaszłam w ciąże i go podpytywalam to akurat chciał. Bo jego ulubioną ciocia pod koniec lipca urodziła córeczkę i się rozczulal. Był na świeżo z dzidziusia. Choć wiem,ze to duża różnica i raz będzie się dzieckiem interesować a raz nie. Ja mam brata 5 lat różnicy. Jesteśmy blisko,ale w dziecinstwie były okresy,ze byliśmy na tak różnym etapie, że kontakt był mniejszy.

To moja tegoroczna :)

Załączniki

• 718DB88B-7C8C-4F0D-8E4D-AAB49B9DE9EE.jpeg
    718DB88B-7C8C-4F0D-8E4D-AAB49B9DE9EE.jpeg
    1 019,4 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Do góry