reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja po dzisiejszej wizycie :) na 95% dziewczynka, jeszcze za miesiąc lekarz potwierdzi bo tak się układała że ciężko było coś zobaczyć ale lekarz cierpliwie czekał aż się odwróci odpowiednio. Waży już 133g :rolleyes: dostałam euthyrox i mam się zapisać do endokrynologa a moja kulka-zgrubienie które wyczulam to powiększony węzeł chlonny. Na 15 stycznia kolejna wizyta więc szybko zleci a na 29 stycznia usg polowkowe :happy:

Gratuluje:)))))))

reklama
Dziewczyny a co do badan polowkowych...to tak sie zastanawiam, bo tego 15 stycznia wizyta akurat bedzie mi wypadac w Polsce i sie wybieram do mojego gin i chcialbym zeby zrobil mi odrazu polowkowe i czy to bedzie dobry czas bo od om bd to 20 tyg i 1 dzien a z usg 19 tyg i 1 dzien...co myslicie?
Moja gin mówi że najlepszy czas to ten po 20 tyg. nie wcześniej, bo wtedy już ładnie jest ukształtowane dziecko.

Wreszcie skonczone [emoji3] mlody mial miec frajde z ozdabiania a wyszlo tak ze zrobil z 5 i poszedl siedziec w pokoju pod kocem bo sie biedaczysko źle czuje [emoji52] caly nos juz czerwony [emoji849][emoji52]
IMG_20181218_142024.jpeg

Załączniki

• IMG_20181218_142024.jpeg
    IMG_20181218_142024.jpeg
    94,1 KB · Wyświetleń: 282
Dostałam cała korespondencję z tego portalu i co najlepsze nie ma tam wzmianki o seksie czy wogole o czymś takim... Jest co prawda o spotkaniu ale nie jakieś straszne ale to od tego pewnie by się zaczęło .. Ja sama na razie nie wiem co myśleć i robić nie chce mi się zupełnie nic.. Z tego wszystkiego nawet jeść mi się nie chce I wpycham na siłę

Przede wszystkim mam wiecej odpoczywać. No i ten magnez caly czas, (ewentualnie nospa) + duphaston co najmniej do tej wizyty w styczniu a wtedy zobaczymy czy bede musiala go dalej brać.

Jeeej, trochę się martwię bo krucho u mnie z odpoczynkiem :(( częściej ten magnez będę brać i może z kawy całkiem zrezygnuję...

Jeeej, trochę się martwię bo krucho u mnie z odpoczynkiem :(( częściej ten magnez będę brać i może z kawy całkiem zrezygnuję...
Spokojnie[emoji8] po prostu bierz wiecej magnezu i odpoczywaj w kazdej wolnej chwili [emoji6] u ciebie tez na pewno wszystko jest dobrze [emoji6]
Ja dostalam w sumie taka troche zjebke od tego lekarza [emoji14] nie mam nic ciezkiego nosić a juz na pewno nie mojego mlodego bo on swoje 20kg waży..

Wreszcie skonczone [emoji3] mlody mial miec frajde z ozdabiania a wyszlo tak ze zrobil z 5 i poszedl siedziec w pokoju pod kocem bo sie biedaczysko źle czuje [emoji52] caly nos juz czerwony [emoji849][emoji52]Zobacz załącznik 926145
Super wyszlo :)
Biedny synek, chocoaz fajnie, ze juz tali świadomy i sam chce sobie polezec jak sie zle czuje.
U mnie istny koszmar bo synka kaszel wybudzal i niewyspany wiec teraz o wszystko zadyma. Teraz rosol on koniecznie musi sam jesc. Wiec sie caly pooblewal :(

Dostałam cała korespondencję z tego portalu i co najlepsze nie ma tam wzmianki o seksie czy wogole o czymś takim... Jest co prawda o spotkaniu ale nie jakieś straszne ale to od tego pewnie by się zaczęło .. Ja sama na razie nie wiem co myśleć i robić nie chce mi się zupełnie nic.. Z tego wszystkiego nawet jeść mi się nie chce I wpycham na siłę
Skąd masz tę korespondencję? Od niego? To i tak dobrze, że Ci pokazał. Ale nie bierz tego lekko, wiadomo że w ciąży po porodzie i z małym dzieckiem seks jest nie częsty i tym łatwiej o pokusę, jeżeli tak dziada nosi..

Ja muszę kupić lepiej przyswahalny magnez, najlepiej magnesium malate, może pomoże, chociaż ja zawsze takie miałam i ba szczęście dziewczyny zdrowe.

reklama
Do góry