reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Chodzi na 3h, ale od stycznia ma chodzić już na 5/6h, trochę się martwię, ze po tej przerwie świątecznej będzie jeszcze gorzej :( grzecznie się tam bawi i lubi Panie to widac jak po niego przychodzę zawsze jest zadowolony, no ale rano to serce mi pęka :(
Bedzie coraz lepiej. Na pewno placze tylko przy rozstaniu. Drzwi sie zamykaja panie go szybko czyms zabawia i juz jest ok :) Jak bedzie dluzej to nauczy się jeszcze tam spać to tez mu szybko czas minie :)
Co do spania to np moj synek w domu zasypia tylko przytulony do mnie i cala drzemke musze trzymac go za raczke a w zlobku normalnie sam zasypia w lozeczku.

reklama
Witam się i ja :) czekam właśnie na swoją upragniona wizytę - ostatnia w tym roku i licze ze Pani doktor zajrzy do maluszka. Na wadze widze spadek 2kg bo położna już mnie warzyła a niby 2 trymestr wkroczył [emoji848] kolejna wizytę mam umówiona na 2stycznia wiec szybko zleci, ale bardzo mi się marzy dzisiaj sprawdzic czy wszystko jest ok mamy 15+6 wiec może płeć się bardziej potwierdzi [emoji7] trzymajcie kciuki dwupaki!

Gadałam... Mówi że tylko pisze ale się nie umawia. . Że chce się czasem wygląda ależ ku..a w profilu ma napisane że jest singlem no jak tak można...
No oczywiście, że się nie umawia, jeszcze brakuje żeby zaczął się umawiać!!! Przepraszam, ale to nie są jego koleżanki. Koleżanka to dziewczyna, z którą mój mąż pracuje, albo nie wiem dziewczyna jego kolegi, ale nie dziewczyna z jakiegoś portalu, z którą on koresponduje, żeby sobie poflirtować. WTF?!
hejo laski. trzymam kciuki za wizyty. dajcie znac po. ja dzisiaj odbieram wyniki badan i jadę kupic prezent mężowi pod choinke. tylko co? co kupowalyscie? nie mam pomyslu. ehhh Ci faceci. moj 1 chlopak byl taki non stop nowe znajomosci a jak weszlam na jego facebooka to ... ehhh szkoda wspominac. to nie byla miłość. i jestem mega szczesliwa ze tamten zwiazek sie zakonczyl. nie ma co sie męczyć. wiem ze to dla was ciezki czas. współczuję Wam bardzo. fajni faceci to unikat. ja nie moge narzekac bo bym zgrzeszyla i to bardzo.
Ja kupiłam telefon i nie mogę się doczekać kiedy mu dam. Ja jestem jak dzieciak w kwestii prezentów, najpierw długo wyszukuję a potem najchętniej dałabym przed świętami :)

Witam się i ja :) czekam właśnie na swoją upragniona wizytę - ostatnia w tym roku i licze ze Pani doktor zajrzy do maluszka. Na wadze widze spadek 2kg bo położna już mnie warzyła a niby 2 trymestr wkroczył [emoji848] kolejna wizytę mam umówiona na 2stycznia wiec szybko zleci, ale bardzo mi się marzy dzisiaj sprawdzic czy wszystko jest ok mamy 15+6 wiec może płeć się bardziej potwierdzi [emoji7] trzymajcie kciuki dwupaki!

Spokojnie kochana mi wczoraj lekarz rodzinny powiedzial ze nie mam sie martwic waga bo pomimo ze to drugi trymestr to waga moze zaczac isc w górę nawet za miesiąc, ja na poczatku schudlam pozniej sie wyrównalo i od 22 listopada wage stoi na 47 kg ...takze szczypiorek

No oczywiście, że się nie umawia, jeszcze brakuje żeby zaczął się umawiać!!! Przepraszam, ale to nie są jego koleżanki. Koleżanka to dziewczyna, z którą mój mąż pracuje, albo nie wiem dziewczyna jego kolegi, ale nie dziewczyna z jakiegoś portalu, z którą on koresponduje, żeby sobie poflirtować. WTF?!Ja kupiłam telefon i nie mogę się doczekać kiedy mu dam. Ja jestem jak dzieciak w kwestii prezentów, najpierw długo wyszukuję a potem najchętniej dałabym przed świętami :)

Ja kupiłam mojemu słuchawki nowe, z tym ze my nie robimy sobie niespodzianek tylko mówimy co bysmy chcieli lub wybieramy. Ja sobie zazyczylam zestaw pędzli do makijazu bo nie mam takich fajnych porządnych.

@martyna.wro
Super :) a wiesz ile ma cm? Jakies zdjecie?? ❤
Będziemy wizytowac tego samego dnia ❤❤

Zdjęcie dzis dostałam mało jakieś widoczne, mierzy 9,8cm :happy:
15451369633962996762342897956401.jpg

Załączniki

• 15451369633962996762342897956401.jpg
    15451369633962996762342897956401.jpg
    1 020,9 KB · Wyświetleń: 296
reklama
Do góry