reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja po dzisiejszej wizycie :) na 95% dziewczynka, jeszcze za miesiąc lekarz potwierdzi bo tak się układała że ciężko było coś zobaczyć ale lekarz cierpliwie czekał aż się odwróci odpowiednio. Waży już 133g :rolleyes: dostałam euthyrox i mam się zapisać do endokrynologa a moja kulka-zgrubienie które wyczulam to powiększony węzeł chlonny. Na 15 stycznia kolejna wizyta więc szybko zleci a na 29 stycznia usg polowkowe :happy:

Gratuluje:)))))))

reklama
Dziewczyny a co do badan polowkowych...to tak sie zastanawiam, bo tego 15 stycznia wizyta akurat bedzie mi wypadac w Polsce i sie wybieram do mojego gin i chcialbym zeby zrobil mi odrazu polowkowe i czy to bedzie dobry czas bo od om bd to 20 tyg i 1 dzien a z usg 19 tyg i 1 dzien...co myslicie?
Moja gin mówi że najlepszy czas to ten po 20 tyg. nie wcześniej, bo wtedy już ładnie jest ukształtowane dziecko.

Wreszcie skonczone [emoji3] mlody mial miec frajde z ozdabiania a wyszlo tak ze zrobil z 5 i poszedl siedziec w pokoju pod kocem bo sie biedaczysko źle czuje [emoji52] caly nos juz czerwony [emoji849][emoji52]
IMG_20181218_142024.jpeg

Załączniki

• IMG_20181218_142024.jpeg
    IMG_20181218_142024.jpeg
    94,1 KB · Wyświetleń: 286
Dostałam cała korespondencję z tego portalu i co najlepsze nie ma tam wzmianki o seksie czy wogole o czymś takim... Jest co prawda o spotkaniu ale nie jakieś straszne ale to od tego pewnie by się zaczęło .. Ja sama na razie nie wiem co myśleć i robić nie chce mi się zupełnie nic.. Z tego wszystkiego nawet jeść mi się nie chce I wpycham na siłę

Przede wszystkim mam wiecej odpoczywać. No i ten magnez caly czas, (ewentualnie nospa) + duphaston co najmniej do tej wizyty w styczniu a wtedy zobaczymy czy bede musiala go dalej brać.

Jeeej, trochę się martwię bo krucho u mnie z odpoczynkiem :(( częściej ten magnez będę brać i może z kawy całkiem zrezygnuję...

Jeeej, trochę się martwię bo krucho u mnie z odpoczynkiem :(( częściej ten magnez będę brać i może z kawy całkiem zrezygnuję...
Spokojnie[emoji8] po prostu bierz wiecej magnezu i odpoczywaj w kazdej wolnej chwili [emoji6] u ciebie tez na pewno wszystko jest dobrze [emoji6]
Ja dostalam w sumie taka troche zjebke od tego lekarza [emoji14] nie mam nic ciezkiego nosić a juz na pewno nie mojego mlodego bo on swoje 20kg waży..

Wreszcie skonczone [emoji3] mlody mial miec frajde z ozdabiania a wyszlo tak ze zrobil z 5 i poszedl siedziec w pokoju pod kocem bo sie biedaczysko źle czuje [emoji52] caly nos juz czerwony [emoji849][emoji52]Zobacz załącznik 926145
Super wyszlo :)
Biedny synek, chocoaz fajnie, ze juz tali świadomy i sam chce sobie polezec jak sie zle czuje.
U mnie istny koszmar bo synka kaszel wybudzal i niewyspany wiec teraz o wszystko zadyma. Teraz rosol on koniecznie musi sam jesc. Wiec sie caly pooblewal :(

Dostałam cała korespondencję z tego portalu i co najlepsze nie ma tam wzmianki o seksie czy wogole o czymś takim... Jest co prawda o spotkaniu ale nie jakieś straszne ale to od tego pewnie by się zaczęło .. Ja sama na razie nie wiem co myśleć i robić nie chce mi się zupełnie nic.. Z tego wszystkiego nawet jeść mi się nie chce I wpycham na siłę
Skąd masz tę korespondencję? Od niego? To i tak dobrze, że Ci pokazał. Ale nie bierz tego lekko, wiadomo że w ciąży po porodzie i z małym dzieckiem seks jest nie częsty i tym łatwiej o pokusę, jeżeli tak dziada nosi..

Ja muszę kupić lepiej przyswahalny magnez, najlepiej magnesium malate, może pomoże, chociaż ja zawsze takie miałam i ba szczęście dziewczyny zdrowe.

reklama
Do góry