reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny ja juz po [emoji13] doktorek śmieszny i miły no i chyba co najwazniejsze jeszcze lepszy niz moja dotychczasowa gin [emoji848]a tak sie stresowalam [emoji849] duuzooo mowil, opowiadał i pokazywal dokładnie co widac na usg, uspokoil mnie bardzo, z dzidzia jest wszystko dobrze ma ponad 11cm i wazy okolo 131g[emoji7] nic sie tam zlego nie dzieje, ale na wszelki wypadek kazał brac magnez i duphaston 2 tabletki dziennie i duzo odpoczywać.
Cytologia pobrana, zlecił mi dodatkowo cytomegalie i różycz ke bo tamta gin mi nie kazala, Kolejna wizyta za 3 tygodnie, wtedy jeszcze bedzie badanie piersi.
Niestety zdjecia usg nie mam ale widzialam tego malucha jak tam skakal albo inaczej - skakala i kopala [emoji13][emoji7][emoji7] on tez nie mial jakos wątpliwości co do plci [emoji7][emoji13][emoji13]

A to coś mnie ominęło, bo jednak poznałaś płeć :D? Super, ze wszystko w porządku:)

reklama
Dziewczyny a co do badan polowkowych...to tak sie zastanawiam, bo tego 15 stycznia wizyta akurat bedzie mi wypadac w Polsce i sie wybieram do mojego gin i chcialbym zeby zrobil mi odrazu polowkowe i czy to bedzie dobry czas bo od om bd to 20 tyg i 1 dzien a z usg 19 tyg i 1 dzien...co myslicie?

A jakie leki bierzesz na twardnienie?
Przede wszystkim mam wiecej odpoczywać. No i ten magnez caly czas, (ewentualnie nospa) + duphaston co najmniej do tej wizyty w styczniu a wtedy zobaczymy czy bede musiala go dalej brać.
A to coś mnie ominęło, bo jednak poznałaś płeć :D? Super, ze wszystko w porządku:)
Juz na prenatalnych byla na 90% dxiewczynka [emoji14] potem moja gin tez stwierdzila ze dxiewczynka no i wczoraj nowy lekarz tez nie mial wątpliwości [emoji14]
Dziewczyny a co do badan polowkowych...to tak sie zastanawiam, bo tego 15 stycznia wizyta akurat bedzie mi wypadac w Polsce i sie wybieram do mojego gin i chcialbym zeby zrobil mi odrazu polowkowe i czy to bedzie dobry czas bo od om bd to 20 tyg i 1 dzien a z usg 19 tyg i 1 dzien...co myslicie?
Polowkowe najlepiej robic miedzy 18 a 22tc wiec wedlug mnie dobry czas wybralas.

Ja robię w 22 tyg bo w szpitalu mi powiedzieli że wtedy najlepiej serce widac A mi na tym najbardziej zależy.

Zrobiłam aferę j teraz ja mam zszargane nerwy brzuch mnie boli siedzę w pracy i nie chce mi się nic... A on się nie zmieni i doskonale o tym wiem... Więc albo muszę to akceptować albo zostanę sama z dwójką dzieci bez pomocy z jakiej kolwiek strony

Hmmmm, to trudna decyzja. Ale jeśli to zaakceptujesz to tylko do siebie będziesz mogła mieć już żal. No ja nie wierze, ze te pogaduszki są niewinne. Poza tym ile on ma lat, 22, 25? Nie poukładał sobie w głowie wartości co jest dla niego ważne. Mój maz kiedyś uwielbiał imprezy i spotkania ze znajomymi, do dzisiaj to lubi:) oczywiście wszystko przewartościował i dzisiaj tworzymy super związek i naprawdę fajna rodzinkę. Mam nadzieje, ze uda Ci się jakoś pozytywnie załatwić cały ten bałagan, ale ja raczej nie chciałabym twkic w związku z partnerem, do którego nie można mieć zaufania:(

reklama
Przede wszystkim mam wiecej odpoczywać. No i ten magnez caly czas, (ewentualnie nospa) + duphaston co najmniej do tej wizyty w styczniu a wtedy zobaczymy czy bede musiala go dalej brać.Juz na prenatalnych byla na 90% dxiewczynka [emoji14] potem moja gin tez stwierdzila ze dxiewczynka no i wczoraj nowy lekarz tez nie mial wątpliwości [emoji14]Polowkowe najlepiej robic miedzy 18 a 22tc wiec wedlug mnie dobry czas wybralas.

Ale chyba nie chciałaś znać płci :)?

Do góry