reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Mąż ma od dzisiaj urlop, to pojechaliśmy po choinki :)
Ceny w niektórych miejscach powalają na kolana.
Ale udało nam się znaleźć dwie wielkie jodły jak z bajki w normalnej cenie :D

reklama
Super wyszlo :)
Biedny synek, chocoaz fajnie, ze juz tali świadomy i sam chce sobie polezec jak sie zle czuje.
U mnie istny koszmar bo synka kaszel wybudzal i niewyspany wiec teraz o wszystko zadyma. Teraz rosol on koniecznie musi sam jesc. Wiec sie caly pooblewal :(
Współczuję [emoji52]
Najgorzej jak dziecko jest jeszcze małe i chore [emoji52] czasami mozna na glowie stawac a i tak wszystko jest nie tak [emoji849]

Moj juz duzy to inaczej, powie co go boli, co chce a czego nie i nie ma takiej bitwy wtedy

Ja po dzisiejszej wizycie :) na 95% dziewczynka, jeszcze za miesiąc lekarz potwierdzi bo tak się układała że ciężko było coś zobaczyć ale lekarz cierpliwie czekał aż się odwróci odpowiednio. Waży już 133g :rolleyes: dostałam euthyrox i mam się zapisać do endokrynologa a moja kulka-zgrubienie które wyczulam to powiększony węzeł chlonny. Na 15 stycznia kolejna wizyta więc szybko zleci a na 29 stycznia usg polowkowe :happy:
Super:):) też bym chciała corcie :) anten węzeł.niczym nie grozi?

Dziewczyna a powiedzcie mi czy macie mdłości przy myciu zębów? Ja ogólnie nie mam mdłości ale przy myciu zębów to takie miłości ze prawie wymioty czasami.
I czy bola Was zeby? Mnie z 2tyg temu bolała bardzo 5 na dole a dzis w nocy miałam okropny, przeszywajacy bol jedynki. Z moimi zębami wszystko w najlepszym porządku i stomatolog mówiła że mogą bolec zeby, ale ten bol dzis w nocy był taki ze nigdy w zyciu tak mnie zab nie bolał. Poszłam spać i rano po bolu ani śladu.

reklama
Ja mam wizytę 9 stycznia to będzie 18+0 i mam nadzieję ze poznam płeć a potem będę mieć polowkowe, muszę się umówić:) i tamten lekarz obiecal że na polowkowym powie płeć. Oby stwierdzili to samo :D

Do góry