reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Mąż ma od dzisiaj urlop, to pojechaliśmy po choinki :)
Ceny w niektórych miejscach powalają na kolana.
Ale udało nam się znaleźć dwie wielkie jodły jak z bajki w normalnej cenie :D

reklama
Super wyszlo :)
Biedny synek, chocoaz fajnie, ze juz tali świadomy i sam chce sobie polezec jak sie zle czuje.
U mnie istny koszmar bo synka kaszel wybudzal i niewyspany wiec teraz o wszystko zadyma. Teraz rosol on koniecznie musi sam jesc. Wiec sie caly pooblewal :(
Współczuję [emoji52]
Najgorzej jak dziecko jest jeszcze małe i chore [emoji52] czasami mozna na glowie stawac a i tak wszystko jest nie tak [emoji849]

Moj juz duzy to inaczej, powie co go boli, co chce a czego nie i nie ma takiej bitwy wtedy

Ja po dzisiejszej wizycie :) na 95% dziewczynka, jeszcze za miesiąc lekarz potwierdzi bo tak się układała że ciężko było coś zobaczyć ale lekarz cierpliwie czekał aż się odwróci odpowiednio. Waży już 133g :rolleyes: dostałam euthyrox i mam się zapisać do endokrynologa a moja kulka-zgrubienie które wyczulam to powiększony węzeł chlonny. Na 15 stycznia kolejna wizyta więc szybko zleci a na 29 stycznia usg polowkowe :happy:
Super:):) też bym chciała corcie :) anten węzeł.niczym nie grozi?

Dziewczyna a powiedzcie mi czy macie mdłości przy myciu zębów? Ja ogólnie nie mam mdłości ale przy myciu zębów to takie miłości ze prawie wymioty czasami.
I czy bola Was zeby? Mnie z 2tyg temu bolała bardzo 5 na dole a dzis w nocy miałam okropny, przeszywajacy bol jedynki. Z moimi zębami wszystko w najlepszym porządku i stomatolog mówiła że mogą bolec zeby, ale ten bol dzis w nocy był taki ze nigdy w zyciu tak mnie zab nie bolał. Poszłam spać i rano po bolu ani śladu.

reklama
Ja mam wizytę 9 stycznia to będzie 18+0 i mam nadzieję ze poznam płeć a potem będę mieć polowkowe, muszę się umówić:) i tamten lekarz obiecal że na polowkowym powie płeć. Oby stwierdzili to samo :D

Do góry