reklama
Pianistka1991
Fanka BB :)
My kupiliśmy na targu w miejscowości rodzinnej taką jodełkę 170cm za 70zł i to było absolutnie najtaniej. W Toruniu kosztują nawet 120 zl. Świerki były po 30 zł, ale tak jakoś biednie wyglądały i pewnie szybko by zgubiły igiełki [emoji39]A ile to normalna cena? Jutro jedziemy kupic taka 180cm i nawet nie wiem ile moze kosztowac
Pianistka1991
To trochę nas jest na tego 9.01 ) u mnie to będzie końcówka 19 tygodnia )
U nas też musi byc jodla. Ze świerku za szybko by nam igly zlecialy przy dziecku i kocieMy kupiliśmy na targu w miejscowości rodzinnej taką jodełkę 170cm za 70zł i to było absolutnie najtaniej. W Toruniu kosztują nawet 120 zl. Świerki były po 30 zł, ale tak jakoś biednie wyglądały i pewnie szybko by zgubiły igiełki [emoji39]
Mój syn sam jadl rosół oczywiście sie bawil bo gdyby chcial go zjesc to wygladaloby to pewnie przyzwoicie. Chociaz miałam pół godziny spokoju
Załączniki
Monafkinia
Pod Leroy Merlin zwyczajne łyse świerki dzikie takie po 200złA ile to normalna cena? Jutro jedziemy kupic taka 180cm i nawet nie wiem ile moze kosztowac
Na targowisku choinkowym podobne ceny, ale chociaż ładne drzewka. Chodziliśmy aż znaleźliśmy śliczne jodły po 100zł wysokie ponad 2m
Pianistka1991
Ooooosz niezły bufet [emoji23][emoji23][emoji23]U nas też musi byc jodla. Ze świerku za szybko by nam igly zlecialy przy dziecku i kocie
Mój syn sam jadl rosół oczywiście sie bawil bo gdyby chcial go zjesc to wygladaloby to pewnie przyzwoicie. Chociaz miałam pół godziny spokoju Zobacz załącznik 926167
Jeden ząb bardzo mnie bolał. Zrobiła.mi go i inne też mnie bolą ale ona.mówi że nic tam złego nie widziDziewczyna a powiedzcie mi czy macie mdłości przy myciu zębów? Ja ogólnie nie mam mdłości ale przy myciu zębów to takie miłości ze prawie wymioty czasami.
I czy bola Was zeby? Mnie z 2tyg temu bolała bardzo 5 na dole a dzis w nocy miałam okropny, przeszywajacy bol jedynki. Z moimi zębami wszystko w najlepszym porządku i stomatolog mówiła że mogą bolec zeby, ale ten bol dzis w nocy był taki ze nigdy w zyciu tak mnie zab nie bolał. Poszłam spać i rano po bolu ani śladu.
Mnie ostatnio noe moze odpuścić ochota na piwo z sokiem i juz dwa dni pijePatrzcie co mam [emoji85] nie umiem sie oprzeć [emoji38]a powinnam [emoji87]Zobacz załącznik 926166
Oczywiście bez alko
reklama
G
guest-1704238530
Gość
Jeden ząb bardzo mnie bolał. Zrobiła.mi go i inne też mnie bolą ale ona.mówi że nic tam złego nie widzi
No właśnie ja byłam 2tyg temu na kontroli i nie mialam nic do robienia. Zreszta ja bardzo rzadko jestem u dentysty popijając kontrole, a sciaganie kamienia i to co miałam do robienia i wymiana dwóch plomb zrobiłam w sierpniu.