reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
dzien dobry :)

dziewczyny wczoraj u dentysty byłam, babka mi sciagała plombe amalgamatowa i borowała dwa zęby bo mnie bolaly, dzis czuje bol jak na okres w podbrzuszu i schizuje:( nie wiem czy to od tych zebow i cos poszlo nie tak czy tak odczuwam chorobe bo mnie bola miesnie i kosci jak na grype:(
Nic złego się nie stało! Zeby można leczyć w ciąży nie martw się.

Nikt nic nie wie? ;(
Jeśli powiedziała, że w normie to znaczy że jest ok.
Mam już wyniki awidnosci toxo ale i tak nic z tego nie rozumiem. Idę dzisiaj do ginekologa na 19 z w piątek prywatnie do lekarza chorób tropikalnych i pasożytniczych.
Powodzenia i daj znać!

@Pianistka1991 będzie dobrze!

Mnie dla odmiany dzisiaj nic nie boli, nawet cycki prawie zupełnie i oczywiście łapie schize zamiast się cieszyć :p

Czesc dziewczyny :)
Mnie tez czesto pobolewa brzuch ale poki nie ma plamien to wgl staram sie nie przejmować :rolleyes:

Macica rosnie....ja wczoraj i dzis probowalam sie wsluchac w swoj brzuch ale lipka nic nie czuje:laugh2:

No i musze sie wam pochwalić...maz znow sie wykazal :tak: sniadanie do lozka :
Tosty z wedzonym serem , szynka z indyka pomidorem i jajkiem :laugh2: + POMELO :wink:
IMG_20181211_101311_297.jpg

Załączniki

• IMG_20181211_101311_297.jpg
    IMG_20181211_101311_297.jpg
    77,8 KB · Wyświetleń: 275
Matka wariatka i promocja 2+2 w rossmanie... Zobacz załącznik 923948
Przed chwilą też poczułam ruchy pierwszy raz, zaraz rozpoznałam te uczucie :)
Zaszalalas [emoji14][emoji106]
Jeszcze do czerwca pewnie nie raz bedzie ta promka to poki co nie korzystam [emoji6]

A moj mlody wlasnie praktycznie sam zrobil pierwszego balwana w tym roku [emoji106]
IMG_20181211_111913.jpeg

Załączniki

• IMG_20181211_111913.jpeg
    IMG_20181211_111913.jpeg
    98,1 KB · Wyświetleń: 275
reklama
Do góry