reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
dzien dobry :)

dziewczyny wczoraj u dentysty byłam, babka mi sciagała plombe amalgamatowa i borowała dwa zęby bo mnie bolaly, dzis czuje bol jak na okres w podbrzuszu i schizuje:( nie wiem czy to od tych zebow i cos poszlo nie tak czy tak odczuwam chorobe bo mnie bola miesnie i kosci jak na grype:(
Nic złego się nie stało! Zeby można leczyć w ciąży nie martw się.

Nikt nic nie wie? ;(
Jeśli powiedziała, że w normie to znaczy że jest ok.
Mam już wyniki awidnosci toxo ale i tak nic z tego nie rozumiem. Idę dzisiaj do ginekologa na 19 z w piątek prywatnie do lekarza chorób tropikalnych i pasożytniczych.
Powodzenia i daj znać!

@Pianistka1991 będzie dobrze!

Mnie dla odmiany dzisiaj nic nie boli, nawet cycki prawie zupełnie i oczywiście łapie schize zamiast się cieszyć :p

Czesc dziewczyny :)
Mnie tez czesto pobolewa brzuch ale poki nie ma plamien to wgl staram sie nie przejmować :rolleyes:

Macica rosnie....ja wczoraj i dzis probowalam sie wsluchac w swoj brzuch ale lipka nic nie czuje:laugh2:

No i musze sie wam pochwalić...maz znow sie wykazal :tak: sniadanie do lozka :
Tosty z wedzonym serem , szynka z indyka pomidorem i jajkiem :laugh2: + POMELO :wink:
IMG_20181211_101311_297.jpg

Załączniki

• IMG_20181211_101311_297.jpg
    IMG_20181211_101311_297.jpg
    77,8 KB · Wyświetleń: 278
Matka wariatka i promocja 2+2 w rossmanie... Zobacz załącznik 923948
Przed chwilą też poczułam ruchy pierwszy raz, zaraz rozpoznałam te uczucie :)
Zaszalalas [emoji14][emoji106]
Jeszcze do czerwca pewnie nie raz bedzie ta promka to poki co nie korzystam [emoji6]

A moj mlody wlasnie praktycznie sam zrobil pierwszego balwana w tym roku [emoji106]
IMG_20181211_111913.jpeg

Załączniki

• IMG_20181211_111913.jpeg
    IMG_20181211_111913.jpeg
    98,1 KB · Wyświetleń: 283
reklama
Do góry