reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
A ja wam nie pokazałam co wczoraj kupilam w leclerku tu u mnie nawet po polsku jest napisane że bawelna[emoji4][emoji6]
20181210_145314.jpeg

Załączniki

• 20181210_145314.jpeg
    20181210_145314.jpeg
    106,9 KB · Wyświetleń: 285
Ja skorzystam bo moj straszak uzywa :)
Jeju ciejawe co to bedzie jak bede miala pampersy x2 [emoji51]
Ja to jestem ciekawa jak bedzie z pampersami [emoji85] ja chyba zapomnialm jak to sie zaklada [emoji85] moj juz ponad 2,5roku temu skonczyl uzywac wiec do czerwca to juz calkiem zapomnę haha zartuje oczywiście [emoji14]
A ja wam nie pokazałam co wczoraj kupilam w leclerku tu u mnie nawet po polsku jest napisane że bawelna[emoji4][emoji6]Zobacz załącznik 923982
Super [emoji173][emoji173]

Powiem ci ze bunt 3latka bywa gorszy od 2latka [emoji85] przynajmniej moj mlody był w tym czasie jeszcze gorszy [emoji85]
Jesli u twojej to bunt to niestety ciezki czas przed wami ale poradzisz sobie [emoji6]
Dotychczas nie miałam powodów narzekać na moje dziecko, ale teraz masakra. Przez 40 minut od pobudki do wyjścia do przedszkola płakała chyba z 10 razy, o wszystko. :D
Damy radę, nie ma wyjścia ;)

reklama
Dziewczyny czy tez macie takie lekkie pobolewanie/kłucie w podbrzuszu podobne jak przy okresie?
Mnie od wczoraj tak męczy .. No i się boję jak cholera nie wiem iść do lekarza czy nie... Mnie może dlatego że lekarz kazał już odstawić dupka więc odstawilam a teraz takie dziwne uczucie i za każdym pójściem do łazienki sprawdzam czy nie ma krwi aż przeradza się to już chyba w obsesję...

Do góry