reklama
A nawet nie wiemCzy to możliwe żeby w 15 tygodniu była już widoczna linia Nigra ?
Ja w pierwszej ciazy cjagle jej szukalam a tak serio to bardzo dlugo nic nie mialam. Ciekawe jak to teraz bedzie
MagdaTZ
Fanka BB :)
U mnie też już widoczna (16 tydzień) ale może mi nie zeszła po poprzedniej ciążyCzy to możliwe żeby w 15 tygodniu była już widoczna linia Nigra ?
Vivienne 1
U mnie w apce było że nawet od 12 tygodnia może być widacCzy to możliwe żeby w 15 tygodniu była już widoczna linia Nigra ?
Tak xD na trzy@Agatki Uuu chyba zakupy na kilka kart rossmanna?
Jedna karta=4produkty??
Ta promocja była ostatni raz dokładnie rok temu więc nie sądzę że będzie może na inne artykuły to tak ale nie na dziecięce wiem bo sprawdzałam przez aplikację kiedy ostatnio robiłam zakupy na tonę chusteczek i było to dokładnie 11 grudnia 2017 później już nie byłoZaszalalas [emoji14][emoji106]
Jeszcze do czerwca pewnie nie raz bedzie ta promka to poki co nie korzystam [emoji6]
A moj mlody wlasnie praktycznie sam zrobil pierwszego balwana w tym roku [emoji106]Zobacz załącznik 923961
no jasneCzy to możliwe żeby w 15 tygodniu była już widoczna linia Nigra ?
Tylko z aplikacją, promocja do 18 grudniaZa tydzień miałam sobie kupić laktator w lidlu...i zastanawialam się czy nie wariuje...ale utwierdzasz mnie w przekonaniu, że wszytsko w normie
A powiedz do kiedy promo? Tylko z aplikacją?
AasiaI
Chyba jest..cienka i ciemniejsze kreska biegnie od piersi przez pępek do krocza XD.U mnie w apce było że nawet od 12 tygodnia może być widac
reklama
Kaamilaaa
To trudno [emoji14] nie bede sie teraz zawalac dodatkowo chusteczkami i innymi rzeczami [emoji6]Ta promocja była ostatni raz dokładnie rok temu więc nie sądzę że będzie może na inne artykuły to tak ale nie na dziecięce wiem bo sprawdzałam przez aplikację kiedy ostatnio robiłam zakupy na tonę chusteczek i było to dokładnie 11 grudnia 2017 później już nie było