ja wlasnie mam od ranaDziewczyny czy tez macie takie lekkie pobolewanie/kłucie w podbrzuszu podobne jak przy okresie?
reklama
Zaskoczona2013
Fanka BB :)
Super, ze robi usg. A za tydzień wizyta prywatnie czy tez na nfz?
Wlasnie dziewczyny prowadzicie moze ciążę rownolegle u dwoch ginow? Mnie chyba czeka taka sytuacja bo bede chodzic i prywatnie i do luxmedu (glownie po skierowania no ale badac przeciez też mnie będzie) nie mam zielonego pojęcia jak to rozegrac. Co powiedzieć jutro na wizycie lekarzowi.
Tylko na NFZ bo mam super lekarkę a jak coś się dzieje to dzwonię do mamy która pracuje w szpitalu i zawsze mogę do nich podejść
Zaskoczona2013
Dziewczyny czy tez macie takie lekkie pobolewanie/kłucie w podbrzuszu podobne jak przy okresie?
Ja dzisiaj zaliczyłam takie ze ledwo siedziec mogłam a jak więcej chodzę to bolą pachwiny ze poruszam się jak kaczka [emoji23]
To super! Fajnie, ze masz tak czesto wizyty. U mnie w szpitalu tez ponoc fajnie jest na nfz normalnie. Tyle, ze mi niewygodnie tam jeździć bo drugi koniec miasta i o 7 trzeba byc zeby sie zarejestrować. Pozniej znowu wracac na umowiona godzine :/Tylko na NFZ bo mam super lekarkę a jak coś się dzieje to dzwonię do mamy która pracuje w szpitalu i zawsze mogę do nich podejść
Trzymam kciuki! Daj znac po wizytach!Mam już wyniki awidnosci toxo ale i tak nic z tego nie rozumiem. Idę dzisiaj do ginekologa na 19 z w piątek prywatnie do lekarza chorób tropikalnych i pasożytniczych.
G
guest-1704238530
Gość
Właśnie ja tez dziś od rana mialam, teraz juz w miarę przeszloja wlasnie mam od rana
Ja-ga
Też tak mam. Ale etapami, tzn. np 2-3dni tak mnie bolą pachwiny, że ledwo chodzę, potem kilka dni ok. Z podbrzuszem jest tak samo, pobolewa mniej lub bardziej. Jak dla mnie to wszystko norma...choć czasami upierdliwa i wiadomo, ze jak pobolewa to zaczynaja się glupie myśli ;-)Ja dzisiaj zaliczyłam takie ze ledwo siedziec mogłam a jak więcej chodzę to bolą pachwiny ze poruszam się jak kaczka [emoji23]
Właśnie rozmawiałam z teściową, dowiedziała się o ciąży. Szczęśliwa i zachwycona
reklama
Nati88
Dzięki [emoji3]Trzymam kciuki! Daj znac po wizytach!