reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Super, ze robi usg. A za tydzień wizyta prywatnie czy tez na nfz?

Wlasnie dziewczyny prowadzicie moze ciążę rownolegle u dwoch ginow? Mnie chyba czeka taka sytuacja bo bede chodzic i prywatnie i do luxmedu (glownie po skierowania no ale badac przeciez też mnie będzie) nie mam zielonego pojęcia jak to rozegrac. Co powiedzieć jutro na wizycie lekarzowi.

Tylko na NFZ bo mam super lekarkę :) a jak coś się dzieje to dzwonię do mamy która pracuje w szpitalu i zawsze mogę do nich podejść :p

Mam już wyniki awidnosci toxo ale i tak nic z tego nie rozumiem. Idę dzisiaj do ginekologa na 19 z w piątek prywatnie do lekarza chorób tropikalnych i pasożytniczych.

Tylko na NFZ bo mam super lekarkę :) a jak coś się dzieje to dzwonię do mamy która pracuje w szpitalu i zawsze mogę do nich podejść :p
To super! Fajnie, ze masz tak czesto wizyty. U mnie w szpitalu tez ponoc fajnie jest na nfz normalnie. Tyle, ze mi niewygodnie tam jeździć bo drugi koniec miasta i o 7 trzeba byc zeby sie zarejestrować. Pozniej znowu wracac na umowiona godzine :/

Ja dzisiaj zaliczyłam takie ze ledwo siedziec mogłam :( a jak więcej chodzę to bolą pachwiny ze poruszam się jak kaczka [emoji23]
Też tak mam. Ale etapami, tzn. np 2-3dni tak mnie bolą pachwiny, że ledwo chodzę, potem kilka dni ok. Z podbrzuszem jest tak samo, pobolewa mniej lub bardziej. Jak dla mnie to wszystko norma...choć czasami upierdliwa i wiadomo, ze jak pobolewa to zaczynaja się glupie myśli ;-)
Właśnie rozmawiałam z teściową, dowiedziała się o ciąży. Szczęśliwa i zachwycona :-D

Matka wariatka i promocja 2+2 w rossmanie... 20181211_103231.jpg
Przed chwilą też poczułam ruchy pierwszy raz, zaraz rozpoznałam te uczucie :)

Załączniki

• 20181211_103231.jpg
    20181211_103231.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 108
reklama
Do góry