reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Tak pytam bo co kraj to obyczaj
To prawda. Ale tez w Pl to co szpital, lekarz to inaczej. [emoji12] Nic się nie poradzi

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png

reklama
Dziewczyny mąż miał nadgodziny dopiero wrócił a tu telefon teść na SORZE. Jeszcze pasuje żebym ja jechała rodzić. Ale i mnie cisza nadal. Idę coś porobić. Kota poszukam po gdzieś poszedł.

Zawsze coś wypadnie. Ty i tak byś się z teściem nie spotkała bo na Sorze a ty porodówka! Ruszaj się ruszaj! Ja też się poruszałam. Kolacja gotowa, młody godzine już śpi,młoda zje kolacje i też szykuje się do spanka! A ja polecę potem pod bardzo ciepły prysznic! A te bóle jakie są,takie są! Nic nie idzie do przodu! Potem jak chłop wróci to go trochę pomęczę

Efta22 to może spróbuje tego Twojego specyfiku może i mi pomoże :p albo rozjaśni chociaż :D właśnie wróciłam od fryzjera farba znow nie złapała dokładnie [emoji33][emoji33]ale jest lepiej [emoji41]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

W ciąży może nie wyjść kolor ze względu na hormony. Do tescia to się nie wybieram jutro po południu zadzwonię do niego. Mąż pojechał jego samochód przyprowadzić. Ja tutaj i tak nie będę rodziła. Nie które są zadowolone ale ja znam za dużo przypadków kiedy coś było nie tak. Koleżanka miała torbiel wielkości jajka i miała jechać za granicę. Ordynator kazał jej jechać a jak wylądowała w Lublinie to pytali się u jakiego rzeźnika była. Bo torbiel była tak duża że w każdej chwili mogła pęknąć. Mojej siostry koleżanka miała ciążę biliźniaczą i do tego zagrożoną to te matoły zamiast zrobić jej zastrzyk na rozwój pęcherzyków to wypuścili ją do domu i tam dostała krwotoku. Przyjechała do szpitala i zrobili jej cc. Nie mają inkubatorów to trzeba było karetki wzywać z Lublina żeby dzieci zabrały. I tak ona tu dzieci tam. Na koniec jak zszywali jej brzuch to nabawiła się gronkowca a i dzieci muszą teraz oddychać w ciągu dnia przez jakieś aparaty. A wszyscy jej mówili olej ten szpital. Dlatego ja tu nawet za dopłatą nie będę rodziła. Tylko do klinicznego jadę. Tam przynajmniej dziecko będzie miało dobrą opiekę. U mojego ojca jak wykryli raka jelita to też pojechał do tej kliniki co ja będę rodziła. Zrobili mu operację potem chemia i już 2 lata i jest spokój.

W ciąży może nie wyjść kolor ze względu na hormony. Do tescia to się nie wybieram jutro po południu zadzwonię do niego. Mąż pojechał jego samochód przyprowadzić. Ja tutaj i tak nie będę rodziła. Nie które są zadowolone ale ja znam za dużo przypadków kiedy coś było nie tak. Koleżanka miała torbiel wielkości jajka i miała jechać za granicę. Ordynator kazał jej jechać a jak wylądowała w Lublinie to pytali się u jakiego rzeźnika była. Bo torbiel była tak duża że w każdej chwili mogła pęknąć. Mojej siostry koleżanka miała ciążę biliźniaczą i do tego zagrożoną to te matoły zamiast zrobić jej zastrzyk na rozwój pęcherzyków to wypuścili ją do domu i tam dostała krwotoku. Przyjechała do szpitala i zrobili jej cc. Nie mają inkubatorów to trzeba było karetki wzywać z Lublina żeby dzieci zabrały. I tak ona tu dzieci tam. Na koniec jak zszywali jej brzuch to nabawiła się gronkowca a i dzieci muszą teraz oddychać w ciągu dnia przez jakieś aparaty. A wszyscy jej mówili olej ten szpital. Dlatego ja tu nawet za dopłatą nie będę rodziła. Tylko do klinicznego jadę. Tam przynajmniej dziecko będzie miało dobrą opiekę. U mojego ojca jak wykryli raka jelita to też pojechał do tej kliniki co ja będę rodziła. Zrobili mu operację potem chemia i już 2 lata i jest spokój.

No to ładna opieka w tym szpitalu!

No faktycznie zajebisty szpital :o jestem w szoku , tak wiem właśnie ale czarny kolor to myślałam ze wyjdzie [emoji23][emoji205]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny chyba zaczynam się stresować [emoji33] już mnie pogoniło 3 razy jak ja dociągnę do jutra do 14 jeszcze mąż na noc do pracy poszedł i ja sama ze starszakiem

reklama
Ja to w ostateczności chodzę do tego szpitala. Widziałyście że w reklamach ciągle wyświetla się ten wózek co Lewandowscy kupili ten w papugi. Już przesadzają z tą jej ciążą. :mad:

Do góry