reklama
gaya11
Fanka BB :)
Hej dziewczynki,pobijam rekord w najdluzszym porodzie na swiecie.Wieczorem mialam skurcze i wrocilismy do szpitala ba nawet sobie z 15 takich zapisalam ,przyjechalismy ktg A to zandne skurcze.To jak to nie to ,to jak to musi bolec O matulu.Fuck.No nic wywolujemy i lezymy na razie slabe postepy.[emoji40][emoji42][emoji24][emoji29]Moze do wieczora cos sie ruszy [emoji15]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Albo ruszy expresem Trzymam kciuki
Marciotek88
Ja mam o 16:30 ;-)Mam nadzieje ze nie przytylam wizyta dziś o 16. Ciekawe czy coś się zmieniło, zostały 2 tygodnie.
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Monya81
Jeśli chodzi o wagę to ja po porodzie mam tylko 3,5kg mniej [emoji23][emoji23][emoji23]. Nie wiem jak to możliwe. Z synem miałam -6.
Podejrzewam, ze niepotrzebnie ważę się przy nawale, bo moja pierś jest wielkości i ciężkości jednego arbuza [emoji23]
Podejrzewam, ze niepotrzebnie ważę się przy nawale, bo moja pierś jest wielkości i ciężkości jednego arbuza [emoji23]
Marciotek88
Trzymaj się dzielnie :-) kciuki zacisniete za szybką akcje :-)Hej dziewczynki,pobijam rekord w najdluzszym porodzie na swiecie.Wieczorem mialam skurcze i wrocilismy do szpitala ba nawet sobie z 15 takich zapisalam ,przyjechalismy ktg A to zandne skurcze.To jak to nie to ,to jak to musi bolec O matulu.Fuck.No nic wywolujemy i lezymy na razie slabe postepy.[emoji40][emoji42][emoji24][emoji29]Moze do wieczora cos sie ruszy [emoji15]
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Sylwkaka
No tak tych myśli faktycznie jest miliony: jak to Będzie, czym się zacznie poród, czy to wody odejdą czy skurcze, jak długo to potrwa.Dla mnie moja waga to już najmniejszy problem Mam milion innych myśli na sekundę
Ja wizytuję dopiero za tydzień, ale ten czas się dłużyyyyyy...
U mnie najważniejsze pytanie kogo przywitam chłopca czy dziewczynkę
Zając Czerwcowy
Trzymam kciuki pozniej ruszy z kopytaHej dziewczynki,pobijam rekord w najdluzszym porodzie na swiecie.Wieczorem mialam skurcze i wrocilismy do szpitala ba nawet sobie z 15 takich zapisalam ,przyjechalismy ktg A to zandne skurcze.To jak to nie to ,to jak to musi bolec O matulu.Fuck.No nic wywolujemy i lezymy na razie slabe postepy.[emoji40][emoji42][emoji24][emoji29]Moze do wieczora cos sie ruszy [emoji15]
Arya88
Hej dziewczynki,pobijam rekord w najdluzszym porodzie na swiecie.Wieczorem mialam skurcze i wrocilismy do szpitala ba nawet sobie z 15 takich zapisalam ,przyjechalismy ktg A to zandne skurcze.To jak to nie to ,to jak to musi bolec O matulu.Fuck.No nic wywolujemy i lezymy na razie slabe postepy.[emoji40][emoji42][emoji24][emoji29]Moze do wieczora cos sie ruszy [emoji15]
Powodzenia!
reklama
Arya88