Dzięki Dziewczyny,jesteście kochane staram się nastawić pozytywnie,bo wiem że to dla Naszego dobra. Na pocieszenie byłam na gofrach
Gofry to zawsze jest dobry pomysl [emoji2]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki Dziewczyny,jesteście kochane staram się nastawić pozytywnie,bo wiem że to dla Naszego dobra. Na pocieszenie byłam na gofrach
To może my we dwie jutro rodzimy w sumie to dodaje mi otuchy, boli mnie głowa ale jakby miał nie być nic to po co trzymać więc powodzenia i ładna data 06.06 [emoji4]Ja po wizycie, rozwarcie tylko na 1cm (pomimo mojej aktywności) a że pierwszy syn był 4200 to mam jutro iść do szpitala na 7:00 żeby mała jeszcze większa nie byla. Najpierw balonik a później oxy jak coś. Mam nadzieję że sam cewnik wystarczy. Eh będzie bolało [emoji6] do środy do 15:00 ponoć musze urodzić.
Jeszcze tyle dni bez synka[emoji24][emoji24]
Zalamke mam...
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] będzie dobrzeTo może my we dwie jutro rodzimy w sumie to dodaje mi otuchy, boli mnie głowa ale jakby miał nie być nic to po co trzymać więc powodzenia i ładna data 06.06 [emoji4]
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak ja bym zjadla gofra z bitą smietana i truskawkami...A tak to trzymają nas w szpitalu o sucharkachDzięki Dziewczyny,jesteście kochane staram się nastawić pozytywnie,bo wiem że to dla Naszego dobra. Na pocieszenie byłam na gofrach
Mam nadzieje ze nie przytylam wizyta dziś o 16. Ciekawe czy coś się zmieniło, zostały 2 tygodnie.