reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

No tylko tu bardziej chodzi o to,że wymiary do tyłu a nie o samą wagę

No to wagę właśnie szacuje się na podstawie pomiarów. Nie martw się bo tylko dzidzia się stresuje .
Są różne dzieci jedne chude i długie no i wiadomo,że w porównaniu do główki będą się bardziej różnić ,a jedne grubiutkie i takie pomiary mogą być najbardziej do siebie zbliżone.
Jeśli z dzieckiem wszystko ok to bym się nawet nie przejmowała ;)
Mój ma główkę większą o ponad 2 tygodnie a resztę ciut mniejszą i po prostu wiem,że może mieć dużą główkę :D

reklama
Ja zaraz moze rusze z mezem na spacer... nie mam w ogole zadnej aktywnosci... nie urodze a poza tym jak juz to bedzie mi ciezko...

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Kurcze moja dzidzia jakoś strasznie szaleje i to już jakiś czas. Zaczynam się bać czy nic jej nie dolega [emoji20] jeszcze akurat musiało mi kręcenie filmów paść

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jutro przy okazji wymieniania okien robie wielkie sprzatanie okna firanki wszystko na zero wiec jutro bardzo produktywny dzien mnie czeka i od srody juz niech sie dzieje bede juz spokojna bo wszystko juz bedzie ogarniete przed przyjsciem Jaska ns swiat [emoji5]

f2w3rjjg28c3of9g.png

My w piatek chcemy jeszcze odswiezyc salon, w sobote posprzatamy, a pozniej niech sie dzieje [emoji6]
Jutro wreszcie pakuje torbe, nie wiem jeszcze co tam wrzuce, ale czuje, ze musze to jutro zrobic [emoji6]

Ehhh a ja miałam jechać tylko na ktg i po zwolnienie,a jutro kładą mnie do szpitala,bo ciśnienie mi skacze i podejrzenie hipotrofii- mała jest poniżej 10centyla...;( jestem załamana,bo szpital to dla mnie największa kara :(
Łączę się w bólu...nie rodzę jeszcze, może jutro...chyba pora odpocząć bo mam jakiegoś doła tak się boję

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry