reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Jak ja dziś źle sie czuje [emoji53] brzuch mi sie spina , boli dół brzucha. Ogolnie do bani jestem :( mała wierci.sie tak.że jeszcze to mnie boli . Dzis mam jakis gorszy dzien.

5djylbetecfse5n6.png

reklama
A ja kurde chciałam psa złapać w dżwiach i szybko nogę podniosłam. Jak mnie pokarało... [emoji24] co za ból i tak mnie to spojenie bolało a teraz coś po bokach, ruszać się nie mogę [emoji26]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po wizycie, rozwarcie tylko na 1cm (pomimo mojej aktywności) a że pierwszy syn był 4200 to mam jutro iść do szpitala na 7:00 żeby mała jeszcze większa nie byla. Najpierw balonik a później oxy jak coś. Mam nadzieję że sam cewnik wystarczy. Eh będzie bolało [emoji6] do środy do 15:00 ponoć musze urodzić.
Jeszcze tyle dni bez synka[emoji24][emoji24]
Zalamke mam...

uwo95vsmas7vbggy.png

ibm2qtkfl70pgtqd.png

Ostatnia edycja:
Ja po wizycie, rozwarcie tylko na 1cm (pomimo mojej aktywności) a że pierwszy syn był 4200 to mam jutro iść do szpitala na 7:00 żeby jeszcze większe nie bylo. Najpierw balonik a później oxy jak coś. Mam nadzieję że sam cewnik wystarczy. Eh będzie bolało [emoji6] do środy do 15:00 ponoc musze urodzić.
Zalamke mam...

uwo95vsmas7vbggy.png

ibm2qtkfl70pgtqd.png
Będzie dobrze :-) pójdzie bezboleśnie! Aż zazdroszczę, wiadomo tak pozytywnie. :-)

U mnie coś ciśnienie skacze 142/84 więc nie jest za dobrze. Dobrze, że jutro wizyta!

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

No tylko tu bardziej chodzi o to,że wymiary do tyłu a nie o samą wagę
Kochana moj maluch też ma wymiary lekko do tyłu. Najbardziej do tyłu jest brzuszek bo 5 tygodni. Inne już tylko z tydzień dwa ale lekarz caly czas mówił że najważniejsze żeby dobił do 2,5 kg a reszta może by być właśnie tylko jego uroda bo nie każde dzieci rodzą się po 3, 4 kg. Nie ma co przejmować sie na zapas ale jeśli chcą obserwowac i trzymać rękę na pulsie to jednak warto się położyć i posprawdzać :)

Ja dla odmiany mam dzis jakis lepszy dzien. Tzn ten brzuch powyzej pepka dalej boli, glowa tez. Ale jakos mam wiecej energii. Posprzatalam, bylam na zakupach, teraz czekam z obiadem na meza i nawet lody zrobilam- pierwszy raz wiec czekam az zamarzna zeby zobaczyc co mi z tego wyszlo;)
Mała w brzuchu tez dzisiaj ma jakos duzo energii i tak dokazuje ze brzuch z jednej na druga str lata;)
Wczoraj skałam na piłce haha, dzisiaj chyba pojde na klatke po schodach pochodzic ^^

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja po wizycie, rozwarcie tylko na 1cm (pomimo mojej aktywności) a że pierwszy syn był 4200 to mam jutro iść do szpitala na 7:00 żeby jeszcze większe nie bylo. Najpierw balonik a później oxy jak coś. Mam nadzieję że sam cewnik wystarczy. Eh będzie bolało [emoji6] do środy do 15:00 ponoc musze urodzić.
Zalamke mam...

uwo95vsmas7vbggy.png

ibm2qtkfl70pgtqd.png
Być może już jutro bedziesz tuliła swoją malutką córeczkę a ja.. Będę czekała w nieskończoność na.. Cud :D zazdroszczę ;)

3jgxskjox8hy3b2y.png

reklama
Zalamke mam...

uwo95vsmas7vbggy.png

ibm2qtkfl70pgtqd.png
O kurcze, to będzie się działo! rozumiem twój stres, trzymam kciuki!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry