reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

usg w szpitalu moze troche sfałszowało wynik,moja kuzynka w dzien porodu rano byla u swojego gin w szpitalu i wyszlo ze Bartek wazy 3500g a gdy urodziła ok 22 to okazało sie ze 4200 ..
ckaidqk32dghy2ol.png

ckaidqk3gmavjquw.png
Nie strasz! Bo moja ma wazyc 3,5 kg a jak wyjdzie klocek to jak ja ją urodze [emoji23]

reklama
może to błąd pomiaru, ale te skoki ciśnienia to już groźnie brzmią hmm

Jeśli przepływy będą ok i ciśnienie, a maluch będzie rósł to pewnie poczekają z decyzją o cięciu - ale nawet jakby było to lepiej tak niż jakby coś nie tak miało byc - ale rozumiem cię, bo ja sama robię co mogę by cięcia nie mieć

74703e3kkwoaumma.png
Jasne masz rację.Tylko zastanawiam się,czy przy decyzji o wcześniejszym zakończeniu jest szansa,że dadzą mi urodzić naturalnie,czy to już koniecznie cc hmm

Ja wycisnęłam 3550 i 3950 a teraz pewnie też mały gigant będzie. :) Muszę doczekać do 16tego ale hmmm.... raz boli i ciśnie, raz nic nie czuję. W łeb mi chyba zajdzie :p

Ehhh a ja miałam jechać tylko na ktg i po zwolnienie,a jutro kładą mnie do szpitala,bo ciśnienie mi skacze i podejrzenie hipotrofii- mała jest poniżej 10centyla...;( jestem załamana,bo szpital to dla mnie największa kara :(
Uuu, trzymam kciuki zeby wszystko bylo okey.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Wróciłam od lekarza, mam ostre zapalenie gardła i migdałków [emoji21] dostałam antybiotyk....gdyby ta głupia lekarka wyznała się w sobotę na dyżurze to już bym nie cierpiała a tak w każdej chwili mogę urodzić a praktyczne nie dam rady ruszać głową ani przelykac.....
Mam nadzieję że antybiotyk szybko zacznie działać[emoji30] podobno jeden z najbezpieczniejszych w ciąży i dziecku nic nie będzie [emoji20]

7v8rikgno1ck7egs.png

reklama
An93 najważniejsze, że jesteś pod opieką lekarzy. Nikt nie lubi szpitala, ale jesteś pod stałą opieką,lekarze w każdej chwili mogą zareagować.

Boże, jeszcze niedawno byłam pełna sił, biegałam tu i tam. Niestety przyszła i na mbie kolej. Boli, strzyka, uciska, o jeny.

Do góry