reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A dlaczego miałby nie móc wejść sam?
Do mnie jak już urodziłam poza mężem który był przy mnie weszla mama, tata i siostra.

m3sxyx8dzur8ghzn.png
O :) czyli jest taka możliwość. Mam nadzieję, że i u mnie będzie :)

reklama
A dlaczego miałby nie móc wejść sam?
Do mnie jak już urodziłam poza mężem który był przy mnie weszla mama, tata i siostra.

m3sxyx8dzur8ghzn.png
U mnie na trakt nie jest nikt wpuszczany oprócz tej jednej wybranej osoby. Obok jest sala -taka poczekalnia i odwiedzający mogą tam sobie czekać a wejść dopiero jak matka jest przewieziona na normalną salę.

Z tym , że np moja mama sama się wdarła na trakt ;D nie mogła wytrzymać i przy porodzie były 2 osoby [emoji14]

3jgxskjox8hy3b2y.png

U mnie bedzie przy porodzie i polozna i maz. Ze wszystkimi watpliwosciami najlepiej zawsze dzwonic do poloznej.

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
U mnie przy porodzie może być 1 os.towarzyszaca. Wybrana położna będzie towarzyszyć czyli odgrywać rolę partnera. Inna będzie ogarniać wszystkie porodowe akcje.
W szpitalu zmienili regulamin od kiedy ktoś wniósł bakterie. Wyznaczone są godz.odwiedzin i może tylko 1 osoba, którą wpisze na listę. Nikt więcej.

U mnie za to córka chora:/ Zamiast lepiej jest gorzej. Całą noc płakała, że ją ucho boli (plus kaszel i katar). Mąż nad ranem wrócił z kawalerskiego więc sama się z nią bujałam, dziś jak wróci z pracy poleci do lekarza. Ja się nie pcham tam w zarazki. Mam nadzieje, że szybko jej przejdzie.

3jgxskjox8hy3b2y.png
Zdrówka dla córki! Oby szybko.przeszło!

5djylbetecfse5n6.png

reklama
Dobra dziewczyny jestem juz w szpitalu i cc mam jutro z samego rana...Nawet nie wiecie jak jestem zestresowana ..masakra..Żaden egzamin nie był taki stresujący jak oczekiwanie na swoje dziecko.
Wszystko będzie dobrze [emoji7]
Oddychaj spokojnie, wdech, wydech... Jutro będziesz tulic swoje maleństwo [emoji177]

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry