reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Od 2:43 Zosia jest juz z nami. Poród SN bez nacięcia w Domu Narodzin. W szpitalu od 1 szej. Porod tak magiczny, ze można tylko o takim marzyć.
Więcej napiszę jak się ogarniemy.

39tc skończony
2740g,49cm

Monya gratuuuuulacje[emoji322][emoji322][emoji322][emoji323][emoji323][emoji323]
Ja obstawiałam że to bedzie w dzien dziecka ale Zosia wolała 2 czerwca!!!! A data dla mnie magiczna bo dzis świętujemy rocznice ślubu [emoji3]
Poród cuuuuudowny, bardzo sie cieszę że będziesz mieć tak wspaniałe wspomnienie!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wczoraj rozpoczęliśmy łóżeczko [emoji23][emoji33] i dopinamy wszystko na ostatni.guzik bo jeszcze materaca brak i trzeba kupic....tylko jaki ,mam taki.matlik co do materaca [emoji23] nie mam pojecia jaki wybrac.

5djylbetecfse5n6.png

My w końcu zamówiliśmy pianka-lateks

74703e3kkwoaumma.png

Ja niewiem czy ostatnia wizyta na mnie tak zadziałała, to że lekarz stwierdził że do porodu jestem juz,,gotowa,, i w kazdej chwilo moge zacząć rodzic ...aleee tak mnie wczoraj i w nocy brzuch na dole bolał takie jednorazowe, bolesne skurcze [emoji33] .... i ogarnia mnie panika.

5djylbetecfse5n6.png

Też wlasnie myślę o lateksowym.

Przy corce mialam kiedys zachwalany kokos-gryka ale tyle sie czyta o tych robakach w materacu [emoji23] że teraz bym tylko oglądała czy nic nie wychodzi z materaca [emoji23]

5djylbetecfse5n6.png
Ja tez wczesniej mialam taki, ale mam znajomego fizjoterapeute i mowil ze materacyk mysi sie uvinac pod ciakem dziecka a nie byc sztywny jak kamien, i powinien miec dobra wentylacje bo dziecko 3/4 doby spedza na tym materacu...chwalil lateksowe bo uginaja sie proporcjonalnie do wagi dxiecka u jest przewiewny bo sklada sie z samych komor...

c55f3e3kq403a9og.png

Też wlasnie myślę o lateksowym.

Przy corce mialam kiedys zachwalany kokos-gryka ale tyle sie czyta o tych robakach w materacu [emoji23] że teraz bym tylko oglądała czy nic nie wychodzi z materaca [emoji23]

5djylbetecfse5n6.png

Starszak miał też ten kokos-pianka-gryka, ale jednak te robale skutecznie mnie odstraszyły heh

74703e3kkwoaumma.png

reklama
Dużo osób mówi że drugi łatwiejszy.... oj chciala bym żeby tak było [emoji3] bo pierwszy mialam wywoływany , szybko urodzilam.bez pęknięcia i nacięcia....matko jak bym chciala drugi taki.....juz nie musi być latwiejszy ,ale ucieszyło by mnie to jakbybyl taki sam [emoji23][emoji33]

5djylbetecfse5n6.png
O to ja mam tak samo[emoji1] byle drugi nie był gorszy od pierwszego to będzie ok [emoji108]

7v8rikgno1ck7egs.png

Do góry