Anusiek1508
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety nie sprzedali mi w aptece cos dla mam jak bylam w zime nadziebiona ale to go#$o dawalo. Plucz, pij herbatke z miodem i czekajKobity ratunku....obudziłam się z mega bólem gardła. Płukam wodą utlenioną, jakieś sprawdzone tabletki znacie co można w ciąży?
Ja kupilam sobie cytrynowe tabletki tantum verde i pomoglo....dodatkowo inhalacje z soli hipertonicznej.Kobity ratunku....obudziłam się z mega bólem gardła. Płukam wodą utlenioną, jakieś sprawdzone tabletki znacie co można w ciąży?
Dużo osób mówi że drugi łatwiejszy.... oj chciala bym żeby tak było [emoji3] bo pierwszy mialam wywoływany , szybko urodzilam.bez pęknięcia i nacięcia....matko jak bym chciala drugi taki.....juz nie musi być latwiejszy ,ale ucieszyło by mnie to jakbybyl taki sam [emoji23][emoji33]Ponoć drugie są łatwiejsze. Potwierdzam.
Nie ukrywam, że nasza położna wprowadziła trochę taki bajkowy klimat. Ciężko było się sprzeciwiać [emoji6]
Ja zainwestowalam w lateksowy...genialny....Wczoraj rozpoczęliśmy łóżeczko [emoji23][emoji33] i dopinamy wszystko na ostatni.guzik bo jeszcze materaca brak i trzeba kupic....tylko jaki ,mam taki.matlik co do materaca [emoji23] nie mam pojecia jaki wybrac.
Ja jestem, jestem. Ledwo nadążam was czytać i już nie mam czasu pisać.. Przeprowadzka i remont nie idzie tak sprawnie jak mieliśmy to w planach więc jestem zabiegana.. Oli chyba czuje ze nie jesteśmy gotowi na jego przyjscie bo już nie pamiętam kiedy pojawiały się choćby jakieś przepowiadać że codziennie mu powtarzałam wieczorem żeby nie wychodził bo mamusia jest tak zmęczona że nie ma siły rodzić naprawdę czułam że po prostu jakby się zaczęło to bym nie dała rady więc siedzi grzecznie. Jeszcze jestem chora znaczy mi sie zdaje to choroba bo gardło, nos zawalone w nocy spać nie mogę tak mnie męczy kaszel a to podobno jest alergia tylko. Lecze się 4 dzień ale coś nie idzie nam.. Do końca tygodnia skończymy remont w poniedziałek ściągniemy pessar i już niech dzieje się co chce. Zaraz idę na wizytę i ktg ale myślę że nic tam sie nie dzieje pomimo tygodnia akrobacji przy przeprowadzceHmmm @winotaq coś nie ma ostatnio....