Anusiek1508
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety nieKobity ratunku....obudziłam się z mega bólem gardła. Płukam wodą utlenioną, jakieś sprawdzone tabletki znacie co można w ciąży?
![]()
Ja kupilam sobie cytrynowe tabletki tantum verde i pomoglo....dodatkowo inhalacje z soli hipertonicznej.Kobity ratunku....obudziłam się z mega bólem gardła. Płukam wodą utlenioną, jakieś sprawdzone tabletki znacie co można w ciąży?
![]()
Dużo osób mówi że drugi łatwiejszy.... oj chciala bym żeby tak było [emoji3] bo pierwszy mialam wywoływany , szybko urodzilam.bez pęknięcia i nacięcia....matko jak bym chciala drugi taki.....juz nie musi być latwiejszy ,ale ucieszyło by mnie to jakbybyl taki sam [emoji23][emoji33]Ponoć drugie są łatwiejsze. Potwierdzam.
Nie ukrywam, że nasza położna wprowadziła trochę taki bajkowy klimat. Ciężko było się sprzeciwiać [emoji6]
Ja zainwestowalam w lateksowy...genialny....Wczoraj rozpoczęliśmy łóżeczko [emoji23][emoji33] i dopinamy wszystko na ostatni.guzik bo jeszcze materaca brak i trzeba kupic....tylko jaki ,mam taki.matlik co do materaca [emoji23] nie mam pojecia jaki wybrac.
![]()
Ja jestem, jestem. Ledwo nadążam was czytać i już nie mam czasu pisać.. Przeprowadzka i remont nie idzie tak sprawnie jak mieliśmy to w planach więc jestem zabiegana.. Oli chyba czuje ze nie jesteśmy gotowi na jego przyjscie bo już nie pamiętam kiedy pojawiały się choćby jakieś przepowiadać żeHmmm @winotaq coś nie ma ostatnio....
![]()
![]()