Kindziorek
Fanka BB :)
Jak ja bym chciała mieć taki poród jak Monya. Spokojny i bez cięć pekniec itd. Ale znając moje szczęście to znów mimo nacięcia popękam..... [emoji20]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo super, gratulacje [emoji323] [emoji8]
Wiedzialm że to będzie dzisiejsza noc. Nawet jak przbudzilam się o 2:30 to o Was myślałam, przeczucie się sprawdziło ;-)
Czekamy na foteczki ;-)
Tulcie się [emoji7]
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak ja bym chciała mieć taki poród jak Monya. Spokojny i bez cięć pekniec itd. Ale znając moje szczęście to znów mimo nacięcia popękam..... [emoji20]
Świetna sprawa taki dom narodzin. U nas są plany na budowę takiego... Więc może kolejny poród tam ;-)Ta była wolna. Przenoszą za kilka godzin. Póki co jeszcze jedna jest wolna, więc możemy byc jeszcze tutaj.
płukanie szałwią mi pomagaKobity ratunku....obudziłam się z mega bólem gardła. Płukam wodą utlenioną, jakieś sprawdzone tabletki znacie co można w ciąży?