reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Jak ja bym chciała mieć taki poród jak Monya. Spokojny i bez cięć pekniec itd. Ale znając moje szczęście to znów mimo nacięcia popękam..... [emoji20]

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png

reklama
Jak ja bym chciała mieć taki poród jak Monya. Spokojny i bez cięć pekniec itd. Ale znając moje szczęście to znów mimo nacięcia popękam..... [emoji20]

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png

Ponoć drugie są łatwiejsze. Potwierdzam.
Nie ukrywam, że nasza położna wprowadziła trochę taki bajkowy klimat. Ciężko było się sprzeciwiać [emoji6]

Czesc dziewczyny!:) ja ide zaraz ostatni raz pobrac krew do badan;) mnie wczoraj wieczorem zaczal bolec brzuch jak na okres, kilka razy sie pospinal, ale nic wiecej sie nie podzialo:( od rana tez mnie troche boli, ale to pewnie nic.
Justyna nie dziwie sie ze juz sie denerwujesz. Ja mam termin "dopiero" na 10go, a tez juz czekam jak na zbawienie na ten porod. Jeszcze tak spuchłam ze masakra... dobrze ze dopiero teraz bo to na prawde nieprzyjemne.
No! Ale nie ma co narzekac:) piekna pogoda za oknem, trzeba kupic truskawki na pocieszenie :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kobity ratunku....obudziłam się z mega bólem gardła. Płukam wodą utlenioną, jakieś sprawdzone tabletki znacie co można w ciąży?

7v8rikgno1ck7egs.png

reklama
Zając trzymam kciuki! Ja wizytuję co 2tyg. także moja wizyta dopiero za tydzień... ale w sumie nic się nie dzieje u mnie poza tym spojeniem, szyjka bankowo cały czas trzyma bo nie czułam rozwierania ani nic, a skurcze to mam takie zwykłe, nieregularne

74703e3kkwoaumma.png

Do góry