reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
dziewczyny,czy was tez przez te upały swedzi skóra,bo ja myslalam ze to przez te temp 25+ ale dziś jest jakos slabiej a skora jak swedziala tak swedzi :< a moze to cholestaza?

Ja urodziłam o 24.05 i jak dla mnie idealnie. Do 3 byłam na sali poporodowej a potem poszłam spać. Rano przyszła położna, przywiozła córkę i kazała wstać i wziąć prysznic. Byłam wyspana i ogólnie super ;D

3jgxskjox8hy3b2y.png

Martyna mnoe nic nie swedzi, czasem lekko brzuch ale naprawdę rzadko.

Ja wolałabym w nocy rodzic. Ostatnio rodzilam wieczorrm, przez całą noc i w południe urodziłam i w nocy było fajnie ale położna miała nas 6 a była sama ( nie wiem jakim cudem). I dopiero jak rano doszła inna położna to się mną zajela. Więc w nocy było fajnie ale może jakbym rodziła od razu w dzień to poszłoby szybciej

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

a ja od kilku dni cały czas sie drapie :( dzwonilam do mojego p.doktora i kazał jechać jutro rano do laboratorium i zrobić wyniki z krwi BILIRUBINĘ,GOT,GPT :>
powiedział zeby nie sugerowac sie tym co pisze w internecie a tak pisze ze pierwsze swedzenia pokazuują sie po 30 tc ciazy i ze ostatnio kilka razymu się zdarzylo ze cholestaza ujawniła sie dopiero w granicach 36-37 tydz.Boję sie czego się dowiemz tych wyników :(

Powodzenia wizytującym i rodzącym dziś! Ja już po wizycie. Mała waży 3 kg. Na szczęście zapomniałam zapytać o obwód główki, to nie będę przeżywać :D KTG wzorowe. Morfologia poleciała. Mam zażywać żelazo. Oczywiście lekarza o nic nie zapytałam, bo jak zwykle w gabinecie miałam pustkę w głowie. Mam przyjść za dwa tygodnie o ile nie urodzę :-D

Myślałam, że mamy jakąś grupę na Facebooku. Ale może mi się wydawalo:)

Zając co do potu, to teraz nie ale jest mi non stop duszno i goraco. Za to pamiętam po porodzie to była masakra. W nocy 3-4 razu się przebierałam, poduszka mokra, pościel mokra. Fuuj jak sobie to wspomne...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak mamy grupe wlasnie na fb

dziewczyny,czy was tez przez te upały swedzi skóra,bo ja myslalam ze to przez te temp 25+ ale dziś jest jakos slabiej a skora jak swedziala tak swedzi :< a moze to cholestaza?
Mnie swędzi głównie brzuch, ale i skóra na nim osiągnęła apogeum elastyczności. Teraz to już tylko patrzeć aż pojawią się rozstępy.

reklama
Do góry