Ogarnąć teraz te wszystkie fora to nie lada wyzwanie Tak duzo sie dzieje. U mnie na razie spokój ze skurczami mimo ze ciągle jeszcze jestem b.aktywna i cos załatwiam i sporo chodzę.Córeczka teraz mniej sie rusza ale za to jak sie juz zacznie wiercic to ruchy są dosc intensywne i bolesne.Wygląda na to ze dotrwam do 05,06
reklama
efta22
Fanka BB :)
Caixa mam to samo z ruchami małego. Mniej się rusza,czasami musi minąć wiele godzin żeby cos poczuć.Jak kiedyś chodziłam czy stałam to czułam maleństwo a teraz jak chodzę to dzidzia się chyba nie rusza.Za to jak zacznie to jakby miał motorek w tyłku.Oby to wszystko już zwiastowało poród.
Malinowa123
Ja to caly czas "czuje" brzuch, ciagle tak cmi jak bym miala jutro okres dostac czasami na chwile przestanie i zaraz znowu zacznie i nie wazne czy chodze czy leżę
martynaaa13
Zaangażowana w BB
Ja tak samo,jeszcze bol kregosłupa i ta hustawka nastrojów, wkurzylam się bo tesciowa zaczela robić pranie wszystko wrzucila w jedno,kolor,bialy i czarny , to się rozplakalam ,i podzielilam pranie na 4 kupki a Łukasz tylko na mnie spojrzał i powiedział albo urodzisz albo dostaniesz pie#$dolca ..
[/QUOTE]
Malinowa123
[/QUOTE]Ja tak samo,jeszcze bol kregosłupa i ta hustawka nastrojów, wkurzylam się bo tesciowa zaczela robić pranie wszystko wrzucila w jedno,kolor,bialy i czarny , to się rozplakalam ,i podzielilam pranie na 4 kupki a Łukasz tylko na mnie spojrzał i powiedział albo urodzisz albo dostaniesz pie#$dolca ..
Ja wczoraj płakałam bo firanka byla zsczepiona o parapet bo ona tyle kosztowala a nikt nie dba o to zeby to wygladalo jak trzeba [emoji23] [emoji23] [emoji23]
martynaaa13
Zaangażowana w BB
a myslalam ze tylko ja dostaje paranoi
Malinowa123
Nie nie tylko ty [emoji16]
Z 9 na 10 pelnia tak? Ja na 10 termin mam ale nam nadzieje ze juz pelnia potrzebna nie bedzie [emoji23] [emoji23]
Ja to samo. Termin na 10go ale mam nadzieje ze bede juz wtedy z Mala w domu albo chociaz w szpitalu ale juz po!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Zając Czerwcowy
An u mnie tez przestalo twardniec...