reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ogarnąć teraz te wszystkie fora to nie lada wyzwanie:) Tak duzo sie dzieje. U mnie na razie spokój ze skurczami mimo ze ciągle jeszcze jestem b.aktywna i cos załatwiam i sporo chodzę.Córeczka teraz mniej sie rusza ale za to jak sie juz zacznie wiercic to ruchy są dosc intensywne i bolesne.Wygląda na to ze dotrwam do 05,06 :)

reklama
Caixa mam to samo z ruchami małego. Mniej się rusza,czasami musi minąć wiele godzin żeby cos poczuć.Jak kiedyś chodziłam czy stałam to czułam maleństwo a teraz jak chodzę to dzidzia się chyba nie rusza.Za to jak zacznie to jakby miał motorek w tyłku.Oby to wszystko już zwiastowało poród.

Ja tak samo,jeszcze bol kregosłupa i ta hustawka nastrojów, wkurzylam się bo tesciowa zaczela robić pranie wszystko wrzucila w jedno,kolor,bialy i czarny , to się rozplakalam ,i podzielilam pranie na 4 kupki a Łukasz tylko na mnie spojrzał i powiedział albo urodzisz albo dostaniesz pie#$dolca ..
ckaidqk3b3f86lfe.png
[/QUOTE]

Ja tak samo,jeszcze bol kregosłupa i ta hustawka nastrojów, wkurzylam się bo tesciowa zaczela robić pranie wszystko wrzucila w jedno,kolor,bialy i czarny , to się rozplakalam ,i podzielilam pranie na 4 kupki a Łukasz tylko na mnie spojrzał i powiedział albo urodzisz albo dostaniesz pie#$dolca ..
ckaidqk3b3f86lfe.png
[/QUOTE]
Ja wczoraj płakałam bo firanka byla zsczepiona o parapet bo ona tyle kosztowala a nikt nie dba o to zeby to wygladalo jak trzeba [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Ja też w ciąży bardziej się pocę,ale nie aż tak żeby mnie zalewało :p
Ooo jak fajnie bez tego upału :D

Eee ja nie mam skurczy,u mnie spokój :p

reklama
Do góry