reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Wczoraj bolalo mnie w tych pachwinach a od 30 minut licze skurcze . Boziu swieta wstalam torbe dopielam dolozylam to co trzeba i mysle . To 37 tydzien. Moze wziac magnez a moze dzwonic po meza ...

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

reklama
dziękuję wam dziewczynki :) Jak myślicie czy mój M doczeka się swojej wymarzonej dziewczynki ;)?Mi nadal wszystko jedno byle zdrowe :)Ale jak bym już miała wybierać to dziewczynka a to ze względu własnie na męża bo on nic tylko ma być dziewczynka ;)
Jesteście niesamowici, że nie chcieliście wiedzieć kim jest Wasze małe Szczęście :) I że wyrtwaliście w tym!!! Trzymam kciuki i koniecznie napisz nam, bo widzę, że ostatnie 5 stron żyje kolejnym Małym człowiekiem [emoji7]

Mój też celował w chłopaka, myślę że to takie męskie ego. Strzelił drugą córkę [emoji16] a ja tylko mówię, co wsadzileś to wyciągniesz [emoji1]

7v8rikgno1ck7egs.png
To tak jak mój, ale w tej rodzinie to spalona pozycja na chłopaka, bo... na ósemkę prawnucząt jest tylko jeden wnuk [emoji16]
Nasza starsza była 7., Tosia będzie 9.
Mąż się odgraża, że się nie poddał, to ja mu mówię, że koniec produkcji [emoji39]

Boszz dziewczyny przeczyscilo mnie juz drugi raz czy leze czy stoje brzuch boli twardy jak skala i dalej plamie jak nic nie pusci to po poludniu pojade na ip

f2w3rjjg28c3of9g.png
Kochana jedź, odezwij się do nas koniecznie [emoji1307]Może kolejny człowiek w drodze? [emoji6]

Wy tu o paznokciach, a mi się marzy mieć moje nogi gładkie i to nie dzięki maszynce do golenia [emoji39]Przed ciążą depilowałam, na czas wolałam odstawić, bo się naczytałam jakiś głupot o niepotrzebnym bólu... No i mam, przy pięknej pogodzie wieczne zastanawianie się, czy dziś jest dobry dzień na szorty [emoji23]

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A jak dziewczyny u was z puchnieciem palców i stóp,próbowalam juz chyba na wszystkie sposoby sciagnąc obrączkę i pierscionek zareczynowy i nic nie pomaga :(

ckaidqk3b3f86lfe.png

Ja jak zdjelam obrączkę i pierścionek w I ciąży (zanim zaczęłam puchnąć, zapobiegawczo) tak nie ubrałam do teraz [emoji17]cały czas "wiedziałam", że paluchy schudną i szkoda powiększać :/ jak teraz po porodzie nie zbiję wagi to jubiler mi powiększy

74703e3kkwoaumma.png

Jestem po wizycie. Nie urodze nigdy. Wszystko twarde i zamknięte. Prawie tydzień kaszlu nic nie wspomogl ;) kłucie w szyjce to tylko kłucie, ktore nic nie robi.

Na poprawę humoru wydalam majątek w rossmanie tylko na SIEBIE ;)

Urodzisz urodzisz kochana [emoji8] jeszcze troszkę
Poza tym wiesz sama, że szyjka z twardej i zamkniętej na miękka i zgładzoną może się zmienić w każdej chwili.
A zakupy to super pomysł - brawo ty! :)

74703e3kkwoaumma.png

ale pomyślcie dziewczyny jakie z nas szczęsciary,ze pod sercem nosimy nasze maleństwa <3
siostra mojego meża ,stara sie o dziecko juz od 4 lat ,bezskutecznie :(
ckaidqk3b3f86lfe.png
Ja juz chce miec to moje malenstwo na rekach ;) serio ale ostatnie dni to tragedia... mecze sie niemilosiernie... gdyby nie ten bolacy brzuch to by bylo miodzio :(

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
Do góry