reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Wczoraj bolalo mnie w tych pachwinach a od 30 minut licze skurcze . Boziu swieta wstalam torbe dopielam dolozylam to co trzeba i mysle . To 37 tydzien. Moze wziac magnez a moze dzwonic po meza ...

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

reklama
dziękuję wam dziewczynki :) Jak myślicie czy mój M doczeka się swojej wymarzonej dziewczynki ;)?Mi nadal wszystko jedno byle zdrowe :)Ale jak bym już miała wybierać to dziewczynka a to ze względu własnie na męża bo on nic tylko ma być dziewczynka ;)
Jesteście niesamowici, że nie chcieliście wiedzieć kim jest Wasze małe Szczęście :) I że wyrtwaliście w tym!!! Trzymam kciuki i koniecznie napisz nam, bo widzę, że ostatnie 5 stron żyje kolejnym Małym człowiekiem [emoji7]

Mój też celował w chłopaka, myślę że to takie męskie ego. Strzelił drugą córkę [emoji16] a ja tylko mówię, co wsadzileś to wyciągniesz [emoji1]

7v8rikgno1ck7egs.png
To tak jak mój, ale w tej rodzinie to spalona pozycja na chłopaka, bo... na ósemkę prawnucząt jest tylko jeden wnuk [emoji16]
Nasza starsza była 7., Tosia będzie 9.
Mąż się odgraża, że się nie poddał, to ja mu mówię, że koniec produkcji [emoji39]

Boszz dziewczyny przeczyscilo mnie juz drugi raz czy leze czy stoje brzuch boli twardy jak skala i dalej plamie jak nic nie pusci to po poludniu pojade na ip

f2w3rjjg28c3of9g.png
Kochana jedź, odezwij się do nas koniecznie [emoji1307]Może kolejny człowiek w drodze? [emoji6]

Wy tu o paznokciach, a mi się marzy mieć moje nogi gładkie i to nie dzięki maszynce do golenia [emoji39]Przed ciążą depilowałam, na czas wolałam odstawić, bo się naczytałam jakiś głupot o niepotrzebnym bólu... No i mam, przy pięknej pogodzie wieczne zastanawianie się, czy dziś jest dobry dzień na szorty [emoji23]

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A jak dziewczyny u was z puchnieciem palców i stóp,próbowalam juz chyba na wszystkie sposoby sciagnąc obrączkę i pierscionek zareczynowy i nic nie pomaga :(

ckaidqk3b3f86lfe.png

Ja jak zdjelam obrączkę i pierścionek w I ciąży (zanim zaczęłam puchnąć, zapobiegawczo) tak nie ubrałam do teraz [emoji17]cały czas "wiedziałam", że paluchy schudną i szkoda powiększać :/ jak teraz po porodzie nie zbiję wagi to jubiler mi powiększy

74703e3kkwoaumma.png

Jestem po wizycie. Nie urodze nigdy. Wszystko twarde i zamknięte. Prawie tydzień kaszlu nic nie wspomogl ;) kłucie w szyjce to tylko kłucie, ktore nic nie robi.

Na poprawę humoru wydalam majątek w rossmanie tylko na SIEBIE ;)

Urodzisz urodzisz kochana [emoji8] jeszcze troszkę
Poza tym wiesz sama, że szyjka z twardej i zamkniętej na miękka i zgładzoną może się zmienić w każdej chwili.
A zakupy to super pomysł - brawo ty! :)

74703e3kkwoaumma.png

ale pomyślcie dziewczyny jakie z nas szczęsciary,ze pod sercem nosimy nasze maleństwa <3
siostra mojego meża ,stara sie o dziecko juz od 4 lat ,bezskutecznie :(
ckaidqk3b3f86lfe.png
Ja juz chce miec to moje malenstwo na rekach ;) serio ale ostatnie dni to tragedia... mecze sie niemilosiernie... gdyby nie ten bolacy brzuch to by bylo miodzio :(

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
Do góry