reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

O to to mam tak samo jak mnie zlapie ten bol to ciezko szybko zmienic pozycje bo to tak cholernie boli

f2w3rjjg28c3of9g.png
Na szczęście, to końcówka ;-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja wstalam przed 6 i myslalam, ze wody mi sie sacza. Ale na razie cisza. Cos tam pocieklo i na razie jest sucho. Moj poprzedni porod.zaaczal sie wlasnie od saczenia wod. Maz pojechal do pracy ( choc zastanawialismy sie co robic, juz na IP mielismy jechac, ale sie uspokoilo). A ja czekam i obserwuje. Jak nic sie nie zacznie o 16:40 mam wizyte [emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny specjalnie dla was nauczę się korzystać z internetu w telefonie :zawstydzona/y: bo ja jestem starej daty i lekko niereformowalna , potrafię włączyć tylko GPS w tel .jak gdzieś jedziemy .:D Mi telefon służy jedynie do wysłania sms-a i do dzwonienia , nawet mms-a nigdy nie wysłałam .Z internetu korzystam tylko stacjonarnie z domu .

Heloł!
Judzia, nieee mój mnie nie drażni:)) Kochany jest:))
Cymera na pewno nie jest tak zle;) Ale pamiętam l, że na poprzednim forum jedną dziewczyna nawet telefon zmieniała przed porodem, żeby móc zainstalować aplilacje;))

Jadę zaraz do lekarza, mam nadzieję że się nie naczekam. No i niech mi powie, że coś się rusza juz. Pewnie od środy wiele się nie zmienilo, eh. Przeterminowac się po raz drugi, to byłoby już niesprawiedliwe.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu dziewczyny dzis wstalam i prawie zemdlalam tak mnie boli to spojenie[emoji22][emoji22][emoji22] boje sie polozyc i usiasc bo pozniej jak wstaje to mam tak straszny bol jakbym miala kosci calusienkie polamane..mam juz dosc [emoji52] chlop od poludnia do 1 w nocy w pracy, spi do 9 rano i zostaje sama ze wszystkim w tym gratis dwoje dzieci(5 i 3 lat) ktore co chwile maja ciekawsze pomysly[emoji52]

Cymera na pewno nie jest tak zle;) Ale pamiętam l, że na poprzednim forum jedną dziewczyna nawet telefon zmieniała przed porodem, żeby móc zainstalować aplilacje;))
no własnie wiem że jest aplikacja ale mam starego androida i nie mogę pobrać tej aplikacji .Pozostaje mi wejść na forum przez przeglądarkę .Kurczę zależy mi na tym bo coś czuję że to będzie gorący tydzień u nas na forum :D .A jak nie będę mogła wejść na forum to potem nie ogarnę wszystkich postów z kilku dni .:( A z wami pobyt w szpitalu mi zleci przyjemniej i szybciej .:)

ja też już mam pospane :( mam natłok myśli bo to już jutro :oZ jednej strony czuję ogromne szczęście którego nie da się nawet opisać :Da z drugiej strach przed nieznanym .Bo tak naprawdę moje życie od jutra odwróci się do góry nogami .Mam taką nadzieję że jak jutro zobaczę moją kruszynkę (chłopczyk czy dziewczynka - wszystko mi jedno ) to wszystkie wątpliwości mi przejdą jak ręką odjął. Na 11:00 jadę do szpitala na przygotowanie do cc zrobią ostanie badania krew ,usg .
Cymera wszystkie napewno będziemy z tobą myślami podczas twojego cc. Będzie dobrze[emoji8]
A ja wstalam przed 6 i myslalam, ze wody mi sie sacza. Ale na razie cisza. Cos tam pocieklo i na razie jest sucho. Moj poprzedni porod.zaaczal sie wlasnie od saczenia wod. Maz pojechal do pracy ( choc zastanawialismy sie co robic, juz na IP mielismy jechac, ale sie uspokoilo). A ja czekam i obserwuje. Jak nic sie nie zacznie o 16:40 mam wizyte [emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam tak mokro ze co chwile myślę że popuszczam. Ale sprawdzam paskami ph i cały czas jest w normie[emoji31]

szpital ok, może położne te porodowe mogłyby być bardziej pomocne chociaż te teraz nie były takie zle;) w takim momencie to trudno powiedzieć co musiałyby robić żeby człowiek byl z porodu zadowolony;) ale za to na noworodkach to bardzo fajny personel jak w nocy jakiekolwiek dziecko plakalo to pomagaly i przez wszystkie nocki była normalnie cisza;)

Miałam do wyboru ten szpital dlatego pytam :) Choć w sumie jeszcze nic nie wiadomo może okaże się że tam będę musiała rodzic. Ale ja jestem nastawiona na zo a w Radomsku nie ma takiej możliwości :(

Cymera wszystkie napewno będziemy z tobą myślami podczas twojego cc. Będzie dobrze[emoji8]

Ja mam tak mokro ze co chwile myślę że popuszczam. Ale sprawdzam paskami ph i cały czas jest w normie[emoji31]

No ja mam dzisiaj podobnie, ale to nie wody. Przysięgam,że mam już dosyć .

reklama
Pierwszy raz w ciazy wzielam nospe obudzil mnie bol brzucha i zasnac nie moglam [emoji85] . Nie bolacy bol taki okresowy lajtowy ale nieprzyjemny. Ciekawe czy przejdzie - dopadlo i mnie ;) ?

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Oj biedny Zajączku. I jak przeszło ? Mnie takie nocne bóle od jakiś kilku tyg męczą i za każdym razem myślę że się rozkręci. Kładę się na innej str wtedy, zwijam się i myślę sobie jak jednak usne to to nie jest jeszcze czas i zawsze usypiam. Średnio 1-2razy w nocy tak mam. I jest to okropny ból choć czasem bardziej bolesny a czasem trochę mniej. Tak że boli prawie całe ciało tak poniżej klatki piersiowej. :( Wtedy zawsze myślę że jak tak boli porod to ja dziękuję, nie rodze.

Do góry