Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Jest wspanialyBędę kochać co mam za wyjście? jak już się naje i śpi to jest boski[emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest wspanialyBędę kochać co mam za wyjście? jak już się naje i śpi to jest boski[emoji7]
Sam wózek 3w1 jest ok o ile do zestawu jest dobry fotelik... Bo w sumie wózek jak wózek czy 3w1 czy 15w1 ważne by fotelik do zestawu był z atestami i po crash testach...mam do was pytanie, kupowalyscie wózki 3w 1? Kupilismy ok 2 tyg temu a teraz na kazdym forum,grupie piętnują ze sie do niczego nie nadają My mamy expander mondo ecco 3w1,
Jestem dziewczyny już po. Miałam CC bo małemu tętno leciało. Jak będę miała zdjęcie to wstawię. Dziękuję za wsparcie. Aha Jakub Przemysław 3680 56cm długi 10/10
[emoji173]️
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
fajnie macie z tymi nockami ... ja sobie postawiłam za punkt honoru że wykarmie go sama. Zwłaszcza po wczorajszych akcjach -pół oddziału noworodkowego go nosiło na rękach żeby łaskawie zjadł choć 30ml mm bo od ostatniego karmienia minęło ponad 5h... a on spał. Cały dzień miał taką zamułe że szok. wgl nie miał potrzeby jedzenia. Darli się na mnie że spada z wagi, mnie cycuchy chciało wysadzić a on sobie spal. No nie uwierzyłybyście co one z nim wyprawiały żeby się obudził i nic. Za to koło 9 wieczorem się obudził... i co godzine przez 10 min darł się z głodu, ja go do piersi a ta ciapa nie umie złapać. i tak z 10 razy nim porządnie chwyci. i tak całą noc co godzine... umieram... właśnie skończył jeść więc chciałam iść z nim spać no ale niestety zaraz jeden obchod. Po tem Artura obchod. O masakra. Ja chce być znów w ciąży!