reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Będę kochać co mam za wyjście? jak już się naje i śpi to jest boski[emoji7]
1495955066-aaaaaa.jpeg
Jest wspanialy :)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
mam do was pytanie, kupowalyscie wózki 3w 1? Kupilismy ok 2 tyg temu a teraz na kazdym forum,grupie piętnują ze sie do niczego nie nadają :( My mamy expander mondo ecco 3w1,
Sam wózek 3w1 jest ok o ile do zestawu jest dobry fotelik... Bo w sumie wózek jak wózek czy 3w1 czy 15w1 ważne by fotelik do zestawu był z atestami i po crash testach...

w5wqgu1rj2j1vu0p.png

Asia gratulacje!
Jagodka synek cudny [emoji7]
Ja po weselu i oczywiscie wrocilam tylko z bolem plecow i delikatnym bolem brzucha i skurczami ktore szybciutko przeszły a wytrzymalam do 1.20 [emoji43]
Dzis 38+2 tc wiec cos mogloby sie huz ruszyc...
A co do wózka ja kupilam 2w1 bo fotelik dostałam. Stwierdziłam ze twn dzieciaczek pojezdzi pol roku w nim i bedzie trzrba kupic nowy wiec to bez sensu i kupiłam lepszy i drozszy 2w1 [emoji5]

Bellax oj tak to jest ze najpierw chcemy żeby nasze dzidziole wyszły, a potem pragniemy żeby choć na chwilę weszły z powrotem do brzucha.. Przeżywałam to poprzednim razem, więc teraz przynajmniej wiem na co się przygotować. Dużo siły i cierpliwości, będzie coraz lepiej [emoji8]

7v8rikgno1ck7egs.png

Chyba każde dziecko jest najsłodsze jak.. śpi :D

Dzień dobry. Ja też przespałam całą noc - jak na poczatku ciąży. O 9 wstałam z zamkniętymi oczami ;D ale szkoda dnia. Dziś pierwszy raz od 2 tygodni mąż ma wolny dzień [emoji6]. I jeszcze słoneczko świeci [emoji7] Po tej długiej zimie cieszy mnie każdy słoneczny dzień.

3jgxskjox8hy3b2y.png

Dzień dobry!! A ja dziś poszalałam i dopiero teraz wstałam :D spać nie mogłam położyłam sie po 2 i tak do ok 8 spałam (z przerwami na siusiu oczywiście :o ) no i o tej 8 wstałam nie wiedziałam co robić i zasnęłam znowu i tak pobiłam swój rekord :D ale kręgosłup mnie tak boli ze juz nie wiem czy mam leżeć stać czy co robić.. :( i tak mnie męczy katar mam wrażenie że aż mam pozatykane zatoki już.. Dziś chyba rzucam wszystko i jadę do rodziców na leżak bo u nas też jakieś upały się szykują :) jutro ciężki dzień więc dziś muszę się poreleksowac trochę.. ;)

reklama
fajnie macie z tymi nockami ... ja sobie postawiłam za punkt honoru że wykarmie go sama. Zwłaszcza po wczorajszych akcjach -pół oddziału noworodkowego go nosiło na rękach żeby łaskawie zjadł choć 30ml mm bo od ostatniego karmienia minęło ponad 5h... a on spał. Cały dzień miał taką zamułe że szok. wgl nie miał potrzeby jedzenia. Darli się na mnie że spada z wagi, mnie cycuchy chciało wysadzić a on sobie spal. No nie uwierzyłybyście co one z nim wyprawiały żeby się obudził i nic. Za to koło 9 wieczorem się obudził... i co godzine przez 10 min darł się z głodu, ja go do piersi a ta ciapa nie umie złapać. i tak z 10 razy nim porządnie chwyci. i tak całą noc co godzine... umieram... właśnie skończył jeść więc chciałam iść z nim spać no ale niestety zaraz jeden obchod. Po tem Artura obchod. O masakra. Ja chce być znów w ciąży!

Kurcze ale nerwowa atmosfera,te pielegniary tylko stresuja .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry